Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Idei de aperitive pentru o petrecere reuşită

630 26 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Pentru că prima impresie contează, este important ca atunci când aveți invitați să începeți petrecerea cu aperitive dintre cele mai delicioase, dar și arătoase. Și pentru că platourile cu felii de salam și de cașcaval au devenit desuete, încercați câteva rețete simple și moderne care vă vor aduce aprecierea invitaților.

Marea pasiune a lui Blake Lively, actriţa din „Gossip Girl“: gătitul!

629 30 1de Gabriela Militaru şi Alexandru Filcu

Blake Lively este o femeie căreia pare să nu-i lipsească nimic și care mărturisește că este pasionată nu doar de actorie, ci și de gătit. În plus, soția lui Ryan Reynolds arată impecabil la 29 de ani după ce a adus pe lume doi copii. S-ar spune deci că Blake ține cură de slăbire tot timpul. Nimic mai fals! Actrița spune că detestă curele de slăbire. În schimb, ea adoră să gătească sănătos, ceea ce o ajută și să se mențină în formă. Și, în curând, promite vedeta, gastronomia se va transforma într-o afacere pentru ea.

Reţete de dulciuri cu apa de roze

628 30 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Apa de roze este un ingredient cunoscut încă din Antichitate, atunci când persanii o foloseau pentru a infuza cu ea grăsimea de oaie, folosind-o apoi ca să dea gust preparatelor. Persanii foloseau apa de roze și pentru a prepara băuturi dulci și deserturi. De la persani, apa de roze a ajuns la indieni și la turci, aceștia din urmă fiind cei care au adus acest ingredient în Balcani și în Europa Occientală. Aici, europenii foloseau apa de roze atât în bucătărie, cât și ca produs cosmetic și chiar antidepresiv. În prezent, apa de roze se utilizează peste tot în lume la prepararea unora dintre cele mai delicioase dulciuri și băuturi.

Un tratament cu gust delicios: scrumbia

627 30 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Consumul de carne de scrumbie este în același timp un deliciu și un tratament, grație proprietăților de excepție ale acestui pește și beneficiilor pentru organism care l-au făcut o adevărată vedetă culinară.

Ceapă verde în fel şi chip

626 26 1de Cătălina Tăgârță şi Florica Pintea

Datorită efectului său detoxifiant și antioxidant, ceapa verde este considerată un medicament pentru corp. Iar vestea bună e că în această perioadă poate fi găsită cu ușurință în piețe sau în grădini. Românii o folosesc adesea în stare crudă, în salate, fiindcă așa beneficiază la maximum de proprietățile acestui produs. Însă dacă aveți în casă mofturoși care se ridică de la masă când simt mirosul puternic, e bine să știți că puteți încerca să preparați ceapa în fel și chip. Poate-poate găsiți o variantă care să placă tuturor. Iată câteva idei.