Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

La 21 martie 2009, sibienii au intrat în Cartea Recordurilor, cum altfel decât cu un preparat culinar, doar românii sunt renumiţi pentru apetitul lor gastronomic!

Peste o sută de bucătari din Sibiu şi-au unit forţele pentru a prepara cel mai mare bulz din lume, întrecând recordul anterior obţinut de cei din Covasna, ce a măsurat 150,32 m. 200 l de apă, 14 kg de sare, 130 l de ulei şi o jumătate de tonă de mălai au fost amestecate la foc continuu de maeştrii în arta culinară, după care au adăugat 250 kg de brânză de burduf. Rezultatul? Un bulz de… 200 m, omologat de reprezentanţii Guinness Book of the World!

Add comment


Security code
Refresh