Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Un mélange franţuzesc şi rusesc: Salata boeuf

607 26 1de Carmen Ciripoiu

Simplă și extrem de familiară, salata boeuf are povestea ei, presărată cu ingredientele unui film de succes care ne poartă din Rusia până în Spania. Interesanta istorie a acestui preparat adorat demonstrează că banala salată boeuf este parte din istoria și cultura omenirii.

Meniuri cu mâncare tradiţională portugheză

606 26 1de Gabriela Militaru

Peștele este rege în bucătăria portugheză, în timp ce regine sunt toate legumele proaspete din care se fac unele dintre cele mai bune tocănițe. Sună apetisant? Atunci ce ziceți de câteva meniuri complete pentru o cină delicioasă, cu accente iberice.

Preparate gustoase de post

605 26 1de Carmen Ciripoiu

De undeva, de departe, se simte parfumul unic al Sărbătorilor de iarnă. Este perioada când, din motive religioase sau de sănătate, mâncărurile de post sunt la ordinea zilei. Pot însă aceste preparate să furnizeze nutrienții necesari unei bune funcționări a organismului? Răspunsul categoric este da.

Borş sau varză acră?

604 26 1de Raluca Grințescu

Multă lume confundă borșul cu varza acră. Haideți să vedem care este diferența!

5 reţete din bucătăria tradiţională malteză

603 26 1de Gabriela Militaru

Bucătăria malteză este, în esență, una rustică, bazată pe mâncăruri preparate în casă. De esență mediteraneană, gastronomia malteză abundă în influențe spaniole, siciliene și nord-africane. De aceea, delicatesele lor sunt bogate în paste, măsline, fructe de mare sau cous-cous.