Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Legume şi fructe la grătar

de Cristina Tache

Ieşirile la mare, la munte sau la iarbă verde sunt mai plăcute alături de cei dragi, la un grătar gustos. Cei cărora le place să îşi petreacă timpul liber în acest mod preferă de regulă carnea de vită, de porc sau de pui la grătar. Noi vă propunem ceva deosebit, mai uşor, dar foarte gustos, numai cu fructe şi cu legume.

Cea mai mare friptură din lume

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

La 23 septembrie 2008, măcelarii din oraşul italian Milano au făcut cea mai mare friptură din lume. Imensa bucată de carne a avut o suprafaţă de 24,8 metri pătraţi, intrând astfel în Cartea Recordurilor.

Salate exotice

de Cristina Tache

La sfârşit de primăvară vă propunem câteva reţete cu aromă mediteraneană. Răcoritoare şi pline de vitamine, aceste salate exotice vor încânta şi cele mai pretenţioase papile gustative. Pe lângă gustul desăvârşit, veţi obţine şi un aspect şic, ce le face potrivite pentru aniversări, sărbători sau alte evenimente importante. Iată, aşadar, salata de...

Cea mai mare salată din lume

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

În septembrie 2007, un nou record culinar a fost înregistrat într-un oraş spaniol din provincia Almeria, Pulpi. Astfel, un judecător al Guinness World Records s-a deplasat de la Londra pentru a valida cea mai mare salată din lume.

Artă culinară

de Elena Şerban

- Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, un eveniment de anvergură

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, etapa a III-a, a avut loc la Bucureşti, în Parcul Izvor, în perioada 8-10 mai. Manifestarea a adunat la start mari maeştri în arta culinară de la numeroase restaurante din Bucureşti şi din ţară, dar şi amatori, iubitori de bucătărie. Aceştia s-au întrecut în a pregăti şi expune diverse produse gastronomice în prezentări care îţi lăsau gura apă. Dar mai ales au încercat să ne convingă că mâncarea nu e „combustibil pentru oameni”, ci o plăcere.