Main menu

header

Slăbiţi sănătos cu germeni de fasole Mung

504 26 1de Gabriela Niculescu

Fasolea mung este o plantă anuală din familia fabaceelor, cultivată pentru seminţele şi mugurii ei. Conţine multă vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier şi potasiu. Albuminele existente în seminţe, lipidele şi amidonul sunt foarte uşor asimilabile pentru organism. Acestea îmbunătăţesc asimilarea substanţelor care ajung în organism sub forma componenţilor nutritivi. Tocmai de aceea germenii mung sunt ideali în dietele sănătoase de slăbit.

Clipele delicioase ale comunismului (V)

503 26 6de Raluca Grințescu

În copilărie, când mama îmi zicea că mergem în oraș, salivam deja cu gândul la bunătățile siropoase și colorate de pe rafturile cofetăriei comuniste. Geta cofetăreasă, o femeie plinuță de ea și de viață, se amuza mereu de „slăbiciunea” mea pentru dulcegării. Bineînțeles, de fiecare dată, pe farfuriuța mea se găseau cel puţin trei prăjituri. Am adunat câteva rețete pentru a reînvia puțin gustul dulce al acelor timpuri, pe care, cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră nu le pot uita!

Clipele delicioase ale comunismului (IV)

502 26 1de Raluca Grințescu

În copilărie, când mama îmi zicea că mergem în oraș, salivam deja cu gândul la bunătățile siropoase și colorate de pe rafturile cofetăriei comuniste. Geta cofetăreasa, o femeie plinuță de ea și de viață, se amuza mereu de „slăbiciunea” mea pentru dulcegării. Bineînțeles, de fiecare dată, pe farfuriuța mea se găseau cel puţin trei prăjituri. Am adunat câteva rețete pentru a reînvia puțin gustul dulce al acelor timpuri, pe care, cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră nu le pot uita!

Clipele delicioase ale comunismului (III)

501 26 1de Raluca Grințescu

În copilărie, când mama îmi zicea că mergem în oraș, salivam deja cu gândul la bunătățile siropoase și colorate de pe rafturile cofetăriei comuniste. Cofetăreasa Geta, o femeie grăsuță și pusă pe șotii, se amuza mereu de „slăbiciunea” mea pentru dulcegării. Bineînțeles, de fiecare dată, pe farfuriuțele mele se găseau mai multe prăjituri: Chou à la crême, Ora 12 și ecler, cu mici variațiuni. Preferata mea era întotdeauna Africana! Am adunat câteva rețete pentru a reînvia puțin gustul dulce al acelor timpuri, pe care, cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră nu le pot uita!

Clipele delicioase ale comunismului (II)

500 26 01de Raluca Grințescu

În copilărie, când mama îmi zicea că mergem în oraș, salivam deja cu gândul la bunătățile siropoase și colorate de pe rafturile cofetăriei comuniste. Cofetăreasa Geta, o femeie grăsuță și pusă pe șotii, se amuza mereu de „slăbiciunea” mea pentru dulcegării. Bineînțeles, de fiecare dată, pe farfuriuțele mele se găseau mai multe prăjituri: Chou à la crême, Ora 12 și ecler, cu mici variațiuni. Preferata mea era întotdeauna Africana! Am adunat câteva rețete pentru a reînvia puțin gustul dulce al acelor timpuri, pe care, cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră nu le pot uita!

bp iulie all 30010