Main menu

header

irina_nistorKatherine Heigl, Izzie din „Anatomia lui Grey” (care a reînceput, într-o nouă serie, pe TVR 1), joacă, între timp, într-o mulţime de filme, dintre care cred că o s-o găsiţi mai puţin reuşită fizic în rolul lui Holly (comparativ cu primele episoade cu doctori şi nu cu ultimele episoade, unde este nefardată şi rasă în cap). Partener îi este Josh Duhamel (Eric), cu care prietenii încearcă s-o cupleze, dar nu merge. Din păcate, amicii comuni,
care au între timp şi o fetiţă pe care cei doi o botează, mor într-un accident de maşină. Astfel, deşi nu se pot suferi, vor fi nevoiţi să aibă grijă de mica orfană, pentru că aşa lăsaseră prin testament recenţii dispăruţi.

Este, fără îndoială, un film siropos, dar care are şi câteva momente reuşite, datorate în special fetiţei, despre care ai impresia că, practic, creşte sub ochii tăi. Pe fir mai intră şi un medic pediatru, care ar fi putut să fie perechea ideală, şi un tătic perfect, John Lucas, dar varianta scenariştilor o s-o vedeţi direct la cinema, când o să mai descoperiţi şi cum mai sunt vecinii în America, în cazul în care decideţi, eventual, să emigraţi.
În plus, o să descoperiţi şi culisele unei transmisii sportive: cu câte camere se lucrează, cine decide ce să se vadă pe ecran şi cât de entuziastă e echipa, pentru că Eric se ocupă cu acest lucru. În cazul lui Holly o să intraţi în lumea furnizorilor de bunătăţi, ea fiind o cofetăreasă cu multă imaginaţie. E suficient să luaţi notiţe când va intra pe ecran cu tortul celei mici, la împlinirea a 2 ani, şi o să faceţi impresie dacă-l reproduceţi. O adevărată arhitectură gastronomică!

„Viaţa aşa cum e ea“

(„Life as we know it“)
SUA, 2010
Regia: Greg Berlanti
Cu: Katherine Heigl, Josh Du hamel, Josh Lucas, Alexis Clagett, Brynn Clagett
Durata: 115 min.
Distribuit de InterComFilm Distribution