Main menu

header

832 2 2Atunci când muncești în echipă, reușești să faci, în timp, lucruri durabile. Nu mai vorbesc de faptul că se stabilesc prietenii care rezistă și toate merg ca strună. Eu am reușit să fidelizez în acești 25 de ani de carieră oameni care îmi sunt mai mult decât prieteni și care muncesc cot la cot cu mine, pentru a oferi un lucru calitativ, decent, demn de a fi luat în seamă. Așa este și cazul Valentinei Herța, cea alături de care am făcut primele producții de televiziune, pasiunea mea, și care, peste ani și ani, este aproape de mine, mă susține și își dă sufletul pentru a putea face performanță, atât cât reușește.

Valentina este din Constanța și ne-am cunoscut în anul 2000, când era producător la celebra televiziune TV Neptun. Mi-a propus atunci un proiect îndrăzneț, o emisiune săptămânală, cu caracter informativ, în care aveam invitați oameni de afaceri, cântam și încercam să aflăm lucruri noi. Eu eram la început, nu știam foarte multe, dar cu ajutorul ei, atunci, am învățat, am crescut și am realizat apoi numeroase producții, tot la TV Neptun, apoi la TVRM, după aceea la Favorit TV, unde, din 2008 până azi, Valentina este producătorul emisiunii al cărui moderator sunt - „Familia Favorit“, dincolo de proiectul pe care-l am la TVR 2.

Valentina este un om cum nu sunt foarte mulți. Este devotată, implicată, muncește zi și noapte și încearcă să-și susțină cu dinții producțiile, pe o piață concurențială în care cel mai greu lucru este acela al longevității. Este sensibilă, cu simț artistic dezvoltat și mereu gata să-și dea sufletul pentru prieteni. Anii ne-au adus nenumărate amintiri împreună, am trecut prin multe situații, le-am depășit și iată că după 20 de ani Valentina este cel mai vechi și mai fidel colaborator al meu, profesionistul care face cum face, din nimic, și reușește să scoată o producție, să facă materiale sau montaje.

832 2 3Tot cu Valentina am lucrat și la mai multe concerte de-ale mele, pe partea grafică și tot ea este omul care a avut încredere că pot face o expoziție de pictură la Constanța, fiind organizatoarea primei mele expoziții în țară, un eveniment memorabil, la malul mării, în 2016.

Nu așteaptă niciodată mulțumiri pentru ce face și e cu inima devotată fiecărei acțiuni pe care o întreprinde. Alături de Cristian Herța, om de pus la rană, special, soțul ei minunat, căpitan de marină, sunt prietenii mei apropiați și ne bucurăm de fiecare dată când punem țara la cale în vreun proiect sau pur și simplu povestim despre toate cele prin care am trecut, bune și rele, în ani!

Valentina Herța demonstrează că atunci când ai pasiune, nimic nu e imposibil. A răzbit în viață, a căzut și s-a ridicat din propria cenușă și a mers mai departe. Pe mine mă uimește deseori cu încăpățânarea de a face ce-și propune. Mulți avem țeluri, visuri, ne setăm planuri mărețe, dar când descoperim că par imposibile, renunțăm la ele.

Nu e și cazul ei, iar asta a făcut ca în timp să fie apreciată pentru munca sa, care nu-i de neglijat. Este producătorul unei emisiuni care este pe post, iată, de 13 ani, reușind în perioada aceasta, să aibă invitați mai toți marii artiști ai României, pe care, alături de mine, i-am premiat pentru performanțele lor. Și face asta de una singură, într-o producție independentă, fără vreun ajutor notabil din partea cuiva!

Mi-e dragă Valentina pentru fidelitatea și loialitatea ei. Este omul pe care mă pot baza indiferent de ce problemă aș avea și sigur, dar sigur, nu mă înșel când o includ pe lista prietenilor mei de suflet! Să știți că emisiunea „Familia Favorit“ este pe post, pe Favorit TV, duminica, de la ora 20:00, cu producții noi - o săptămână alături de mine, o alta alături de Valentina și Rareș Borlea! Și toate astea prin dăruirea Valentinei Herța!