Main menu

header

25-1În ultimele două săptămâni am fost subiect de mare interes în lumea Bucureştiului. De ce? Am să vă povestesc. Sunt obişnuită să fiu în vizorul publicului, dar de data aceasta vâlva a fost exagerată. Sigur, nu degeaba, ci în urma unor proiecte ce s-au materializat. Încă de anul trecut am lucrat la un film de lung metraj în care, spre norocul meu, am primit un rol important, un rol ce decide dezvoltarea acţiunii şi finalul ei. Am jucat în 30 de filme, dar nu întotdeauna prezenţa mea a fost specială. N-am refuzat niciodată un rol cât de mic ar fi fost el, căci iubesc prea mult această profesie şi n-am rezistat tentaţiei de a încerca mereu şi mereu.

25-2De data aceasta m-am apropiat cu emoţie de Matilda (acesta este numele meu în film; foto 1 şi 2), căci responsabilitatea era cu adevărat mare. Producătoarea Alma Sârbu mi-a dat încredere de la prima întâlnire. Sinceră şi optimistă, această superbă femeie mi-a fost alături tot timpul. Regizorul a fost cea mai mare surpriză. Jesus del Cerro (foto 3) a fost un admirabil colaborator. În româneasca sa păsărească, între spaniolă, engleză şi română, Jesus m-a ajutat enorm. Calm, expresiv, răbdător, lucrul cu el la film a fost o plăcere. Au domnit pe platou armonia şi convingerea că totul merge bine.

25-3Partenerii mei au fost minunaţi, începând cu Valentin Teodosiu, inventiv şi puternic, şi Ion Dichiseanu, elegant şi prietenos, până la o fată minunată, Mădălina Anea. Am întâlnit aici un actor de un talent remarcabil, cu un haz extraordinar şi cu o disciplină a profesiei perfectă, Adrian Văncică. M-am reîntâlnit cu Anca Ţurcaşiu, pe care o iubesc de la prima sa apariţie în lumea spectacolului, pentru inteligenţa şi frumuseţea sa. Toată echipa mi-a fost alături - coafeza, machieuza şi costumierele.

25-4Deşi s-a muncit din zori şi până în noapte, nu m-am plâns niciodată de oboseală, eram prea fericită. În plus, am avut un director de imagine, Viorel Sergovici, care ne-a asigurat frumuseţea tuturora. Mai rămâne doar întâlnirea cu publicul, la 19 aprilie (foto 4 - afişul filmului), când va fi premiera la Cinematograful Pro Media (fost Luceafărul), căci până la urmă el va decide succesul. Vă spuneam că am avut nenumărate proiecte în ultima vreme, printre care spectacolul „Artişti pentru artişti” şi apoi lansarea a 24 de audiobook-uri cu cele mai minunate poveşti clasice Disney. Vă voi povesti data viitoare.