Main menu

header

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce căutăm cu toţii, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui putem aduce linişte în cămin, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect ne pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine ne explică principiile acestei arte şi cum le putem folosi în beneficiul nostru. Pentru că a început sezonul nunţilor, în acest număr veţi afla cum să vă îmbrăcaţi, ce culori să purtaţi şi de ce lucruri să vă înconjuraţi cu ocazia acestui eveniment special.

Rochia crem, cea mai recomandată
Cele mai multe mirese visează la rochia albă pentru acest eveniment important. Specialiştii Feng Shui însă aleg rochia crem, deoarece această nuanţă atrage norocul în acest an.
Şi roşul este benefic, fiind culoarea fericirii, dar nu multe femei doresc ori nu îndrăznesc să poarte o astfel de rochie în ziua nunţii. În acest caz este recomandat ca măcar buchetul miresei să conţină puţin roşu. Alt mod în care veţi atrage fericirea prin această culoare este să o combinaţi în una dintre bijuteriile purtate.
Violet este culoarea regală, a cumpătării, ascultării şi a supunerii şi stimulează cele mai înalte idealuri umane. Aşadar, combinaţia de crem şi violet (mov) va fi perfectă pentru nunţile din acest an.
În biserică sau la restaurant vă veţi înconjura, cu siguranţă, de flori. Asiguraţi-vă în mod special că în partea de nord-est veţi pune trandafiri roz.

Pasărea Phoenix aduce noroc
Amuletele Feng Shui vor aduce prosperitate atât mirilor, cât şi invitaţilor de la nuntă. Iată câteva idei:
- pasărea Phoenix şi dragonul vă vor aduce, de asemenea, noroc. Amuleta pasărea Phoenix este păzitorul părţii feminine, iar dragonul, al celei masculine;
- puteţi folosi şi amuleta cu simbolul dublei fericiri sau kit-ul Feng Shui pentru armonie în căsnicie;
- amuleta broască ţestoasă - simbolizează longevitatea, trăinicia, sănătatea;
- raţele mandarin simbolizează dragostea, armonia şi perechea nedespărţită.

Tăiaţi tortul cu tacâm de argint

Denumirea şi simbolul argintului provin de la cuvântul latin „argentum”, ce reprezintă luciul diamantin al metalului. Grecii îl numeau „argiros”, ceea ce înseamnă „a străluci”. Este bine să tăiaţi tortul cu tacâm din argint (foto) şi să păstraţi pozele de la nuntă în rame foto şi albume suflate cu acest metal. De asemenea, e indicat ca tortul să fie etajat pe trei niveluri (cifra dragostei, în Feng Shui). La petrecerea pe care o veţi organiza cu acest prilej alegeţi mese rotunde sau ovale, care vor favoriza fluxul energiei pozitive chi. Masa mirilor trebuie să fie aşezată în partea de nord a restaurantului, deoarece anul acesta sectorul dragostei şi al căsniciei se află în partea de nord.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între 10-22.