Main menu

header

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în casă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul dumneavoastră. În acest număr veţi afla despre prosperitatea şi bunăstarea pe care le poate aduce un acvariu în locuinţă sau la birou.

Se aşază în partea de est
Norocul şi prosperitatea pot fi afectate de anumite obiecte din jurul nostru, susţin marii maeştri Feng Shui. Astfel, chiar şi un acvariu poate schimba situaţia financiară pe care o aveţi, deoarece circulaţia peştilor şi a apei activează şi sporeşte energia Chi din casa dumneavoastră şi curăţă energia negativă. Dacă este proiectat conform principiilor de bază Feng Shui, acesta poate aduce noroc şi bunăstare.
Este de o importanţă vitală să plasaţi acvariul în poziţia corectă. Pentru a face avere trebuie să îl puneţi în partea de est a casei sau a biroului (condiţia de bază este să fie o locaţie luminată natural). Nu îl aşezaţi niciodată în bucătărie sau în dormitor, vă sfătuieşte specialistul Salah Graine.

Alegeţi o formă circulară
Cea mai bună formă pentru un acvariu este cea circulară, însă dacă nu găsiţi unul de acest tip puteţi utiliza şi un recipient dreptunghiular. Ceea ce trebuie să evitaţi însă este forma pătrată, deoarece aceasta intră în conflict cu elementul apă. Asiguraţi-vă că are un bun aerator, care creează bule, pentru că acest lucru îmbunătăţeşte energia Chi în Feng Shui, a explicat Salah Graine. De asemenea, e important să păstraţi mereu apa curată în bazin.

Numărul de peşti este important
Tradiţia spune că este benefic să puneţi peşti Arrowana sau Dragon în bazinul acvariului. Totuşi, indiferent ce înotători alegeţi să creşteţi, este foarte important numărul lor. Pentru crearea şi păstrarea bunăstării ţineţi întotdeauna 1, 6 sau 9 peşti. Atenţie! Nu trebuie să aveţi niciodată 2, 5, 7 sau 10 peşti împreună. Pentru sporirea bunăstării aşezaţi pe fundul acvariului 9 monede chinezeşti.
Arrowana sunt consideraţi peştii bogăţiei nesfârşite în Feng Shui. Sunt extrem de populari în rândul oamenilor de afaceri din întreaga lume, iar cei mai mari magnaţi afirmă că aduc, într-adevăr, bogăţie. Se spune că aceşti peşti sunt capabili să-i „deconspire” pe cei care intră în casă cu gânduri rele. Atunci când simt un oaspete care n-are intenţii dintre cele mai bune, peştii Arrowana încep să se agite, iar când musafirii au gânduri bune, stau liniştiţi. Cei care doresc să achiziţioneze această specie trebuie să ştie că e mai dificil de crescut, că are nevoie de acvarii mari şi că e recomandabil ca proprietarul să aibă experienţă în acvaristică.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între orele 10-22