Main menu

header

  Familia Bush şi-a pierdut pisica, pe nume India, cunoscută şi sub numele de Willie. Aceasta a murit recent la Casa Albă, la înaintata vârstă de 18 ani. „Preşedintele, doamna Bush, Barbara şi Jenna (fiicele lor) anunţă cu mare tristeţe dispariţia pisicii lor, India sau Willie. Animalul din rasa American Shorthair de culoare neagră a murit la 4 ianuarie 2009, la Casa Albă”, a afirmat purtătoarea de cuvânt a Laurei Bush, Sally McDonough.

18 ani împreună

  Rasa American Shorthair este reputată pentru robusteţea sa şi se pare că este descendenta unor pisici aduse din Marea Britanie în Statele Unite de primii colonişti, pentru alungarea şoarecilor şi apărarea recoltelor.
  Prima Doamnă este cea care a botezat-o India, după numele fostului jucător de baseball Ruben Sierra, alias El Indio. Când cele două fiice ale lui Bush au părăsit Casa Albă pentru a-şi continua studiile, India a rămas în locuinţa prezidenţială. „India a fost timp de aproape două decenii un membru drag al familiei Bush. Îi vom simţi lipsa”, a adăugat McDonough.
  Familia Bush mai are doi câini, din rasa Scottish Terrier, Barney şi Miss Beazley. Ei au 8 şi respectiv 4 ani.
Daniela Purgaru