Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

521 30 1de Gabriela Militaru

Pe Kristen Stewart o știm grație seriei „Amurg” și a relației cu colegul său de platou Robert Pattinson. Actrița este, de asemenea, cunoscută pentru atitudinea sa tranșantă din timpul interviurilor și pentru felul în care obișnuiește să sfideze tot ceea ce este considerat „potrivit pentru o adevărată doamnă”. Drept dovadă, actrița, în vârstă de 24 de ani, își permite să aibă gusturi cel puțin bizare și în materie de animale de companie.

Carnivorii săi sunt inofensivi

521 30 2În 2010, pe când încă juca în „Amurg”, Kristen Stewart a fost invitată în emisiunea lui David Letterman. În timp ce majoritatea oamenilor se laudă că au acasă pisicuțe sau cățeluși, actrița, care a interpretat-o pe Bella Swan în blockbusterul american, i-a mărturisit faimosului realizator tv că se mândrește să crească lupi. Este adevărat că în „Amurg” există scene în care Bella se transformă din vampir în lup, însă se pare că, în viața reală, Kristen a luat lucrurile în serios. Actrița i-a arătat prezentatorului o serie de fotografii cu unul dintre lupii săi. „Este animalul meu de companie. Îl cheamă Jack. Este cel mai mare dintre lupi. Știu că arată un pic ciudat, dar, în realitate, sunt foarte dulci. Îi ador și le gătesc chiar eu când le este foame”, a spus ea. David Letterman s-a speriat puțin, dar i-a cerut actriței să îi povestească însă cum a ajuns să dețină tocmai lupi. „Pe Jack l-am luat din Florida. L-am plăcut înainte să aflu că e lup. După aceea n-a mai contat. Ceilalți lupi sunt de origine europeană. Toți sunt lupi hibrizi”, a explicat ea.

Se pare totuși că nu seria „Amurg” a inspirat-o pe Kristen să crească lupi, ci mama sa. „Ea s-a ocupat de tot. Cred că suferă puțin de sindromul cuibul părăsit și simte nevoia să crească alți copii, așa că ne-a înlocuit cu lupii. Sunt foarte greu de crescut, dar ei îi place să facă asta”, a povestit actrița.

Vecinii sunt de altă părere

521 30 3Deși Kristen Stewart susținea în trecut că lupii mamei sale sunt niște creaturi drăguțe și inofensive, în realitate, lucrurile stau puțin altfel. Sau mai mult. Anul trecut, o vecină a mamei sale s-a lansat într-un scandal verbal, pretinzând că Jules Stewart crește lupi în casă și că asta le pune în pericol siguranța tuturor locatarilor. „Locul lupilor este în munții din Montana, nu în casă”, i-a strigat vecina lui Jules. Se pare că scandalul a luat amploare, cele două femei schimbând vorbe grele. Jules a sfârșit prin a solicita un ordin de restricție împotriva vecinei. Mama actriței susținea că vecina începuse o campanie agresivă împotriva animalelor și că îi încălca în mod regulat proprietatea, făcând zgomot și incitând lupii. „Vine și urlă, mârâie, imită animalele, scoate zgomote ciudate”, a declarat Jules în solicitarea de restricționare a dreptului vecinei de a se mai apropia de casa sa. După incidentul cu pricina, mama actriței a fost lăsată în pace să-și domesticească cei patru lupi pe care îi îngrijește ca pe propriii copii. Vecinei, în schimb, i-a fost interzis să se apropie mai mult de 100 de metri de casa lui Jules pentru următoarele 12 luni.

Kristen Stewart nu este străină nici de pisici. În 2010, actriţa declara că este obsedată de pisica sa Max, care, la un moment dat, devenise faimoasă pe reţelele de socializare

  • După ce relația cu Robert Pattinson s-a încheiat, Kristen Stewart a suferit foarte mult, fiind nevoită să se despartă și de Bear și Bernie, câinii pe care cuplul i-a deținut în vremurile bune ale iubirii lor
  • Actriţa din „Amurg” şi mama sa au dezvoltat o pasiune periculoasă
  • În 2014, actrița a găsit un înlocuitor pentru Bear și Bernie, o cățelușă pe care a numit-o Cole, după personajul din filmul „Camp X-Ray“

Aşa mamă, aşa fiică

521 30 4Pe principiul „fiecare cu jucăriile sale”, mama lui Kristen Stewart a considerat că cei patru lupi pe care îi crește sunt doar ai ei, iar dacă fiica sa și-a dezvoltat o adorație pentru această rasă trebuie să aibă și ea unul personal. „Kristen se juca deseori cu lupii mamei sale, dar mereu și-a dorit unul doar al ei”, a mărturisit un prieten al familiei. Așa stând lucrurile, anul trecut, când Kristen a împlinit 24 de ani, mama sa i-a făcut cadou… un lup. Surpriza i-a amintit lui Kristen de admiratorul său din „Amurg”, Jacob Black (personaj interpretat de Taylor Lautner), care se putea transforma în lup. Ei bine, actrița a fost încântată să primească un lup de la mama sa. „Kristen și mama sa nu văd nimic rău în a avea lupi în casă”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru The Daily Mail. Potrivit mai multor tabloide, Jules Stewart a salvat ea însăși lupul de pe o plajă din Malibu și, îndrăgostită fiind de această rasă, a decis să-l păstreze. Cât despre Kristen, actrița a fost atât de bucuroasă să aibă propriul lup, încât ori de câte ori are timp petrece ore în șir cu el și chiar „împarte prăjiturile sale preferate cu el”.

Add comment


Security code
Refresh