Main menu

header

526 24 1de Dana Purgaru

Pet Expo, recunoscut drept cel mai mare târg dedicat animalelor de companie din România, își așteaptă vizitatorii, în perioada 22-24 mai, la Romexpo, în pavilionul C6.

Aplicație pe mobil pentru posesorii de animale

Potrivit organizatorilor, peste 50 de expozanți din şapte țări își vor prezenta ofertele dedicate iubitorilor de animale, pe o suprafață de 3.000 mp. Vor fi prezenți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj, de îmbrăcăminte, de accesorii sau de medicamente destinate animalelor de companie. Printre noutăţile acestei ediţii se numără: lansarea primei platforme de socializare pentru posesorii de animale şi prezentarea primei aplicații pentru mobil din Europa dedicată iubitorilor de animale, care îi ajută pe stăpâni să își găsească animalul dacă l-au rătăcit, să nu uite data de vaccinare sau să caute servicii veterinare din România. În plus, una dintre senzaţii va fi expoziţia de păsări deosebite şi de animale mici, unde vor putea fi văzute exemplare rare.

526 24 2În paralel, în exteriorul pavilionului expozițional va funcţiona şi un centru pentru adopţii. De asemenea, Pet Expo aduce şi noutăți în domeniul creșterii animalelor de companie, prin lansarea unor produse noi. Organizatorii au comunicat că au pregătit o arenă pentru evenimente, unde vizitatorii se vor putea înscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la demonstrații de dresaj sau vor lua parte la activități împreună cu copiii. În plus, la standul Pet Star, vizitatorii vor găsi un studio foto profesionist, unde pot face gratuit poze alături de animalul de companie.

Cei mici, așteptați la evenimente interactive

În fiecare zi de târg, în Arena Pet Expo se vor organiza demonstraţii de dresaj, prezentări de rase canine și feline și evenimente interactive, unde copiii se pot picta pe față sau se pot juca împreună cu mascotele târgului. „Anul acesta dorim să atragem un număr mai mare de vizitatori faţă de ediţia precedentă, când 12.500 de persoane au trecut pragul Pet Expo. Cea de-a şaptea ediţie reuneşte cu 25% mai mulţi expozanţi ca în 2014”, potrivit lui Ilie Pană, organizatorul Pet Expo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii și pensionarii vor plăti 5 lei. Copiii sub 7 ani au gratuitate.

Program: vineri (22.05.2015), 10:00-19:00, sâmbătă (23.05.2015), 10:00-19:00, duminică (24.05.2015), 10:00-16:00.