Main menu

header

578 24 4de Dana Purgaru

Creatoarea de modă Diane von Furstenberg și soțul său, miliardarul Barry Diller, au apelat la o firmă sud-coreeană pentru a clona câinele lor favorit, Shannon, care a murit recent.

S-au folosit mostre de ADN

90.000 de euro l-a costat pe magnatul media Barry Diller să o cloneze pe cățelușa favorită a cuplului, Shannon, o femelă de Jack Russell Terrier. Specialiștii au prelevat mostre din ADN-ul animalului și, cu ajutorul acestora, s-a realizat clonarea, confirmată de stăpâni pentru publicația „Page Six”. Însă, cei doi nu au primit numai unul, ci două exemplare identice cu originalul.

Gene de vedetă

Shannon a fost o căţeluşă VIP, mereu răsfățată de cei doi soți, foarte bogați. Ea avea o „reședință” în stil neoclasic și era cunoscută la Hollywood pentru întâmplările haioase prin care a trecut. Una dintre acestea a fost momentul în care, în timpul unei petreceri date de Diane von Furstenberg și de Barry Diller, cu ocazia decernării Premiilor Oscar, cățelușa s-a urcat pe acoperișul vilei, unde s-a plimbat cu dezinvoltură, spre îngrijorarea tuturor. Printre invitații la acel eveniment se numărau vedete precum Shirley MacLaine, Joan Collins și Diana Ross, care au stat cu sufletul la gură până când omul de afaceri s-a urcat pe o scară și și-a recuperat cățelușa.