Main menu

header

618 24 2de Dana Georgescu şi Daniel Alexandrescu

Îndrăgit în toată lumea de iubitorii de animale, dresorul Cesar Millan îşi va dezvălui personal secretele, în România, în cadrul evenimentului anului pentru proprietarii de câini. Carismatica vedetă, faimoasă pentru emisiunea „Cesar şi câinii”, va sosi luna aceasta la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul Once Upon a Dog Tour, și va oferi cele mai bune sfaturi celor care doresc să învețe să-și educe cei mai buni prieteni cu patru lăbuțe.

Demonstrațiile se împletesc cu amintirile personale

Cesar Millan aduce cel mai emoţionant şi antrenant show live al său la Bucureşti, la 21 martie 2017. Legendarul dresor de câini, de origine mexicană, care a încântat o lume întreagă prin talentul său de a face să asculte chiar și cel mai neastâmpărat cățel, va împărtăși românilor povestiri cu și despre animale, filmuleţe, amintiri personale şi numere de dresaj care vor încânta toţi membrii familiei.

César Felipe Millán Favela, născut la 27 august 1969, va pune în scenă demonstraţii diverse de dresaj şi va împărtăşi spectatorilor lecţii pe care să le aplice zi de zi în compania prietenilor lor blănoşi. Spectacolul de la 21 martie 2017, de la Sala Polivalentă, este primul pe care Cesar Millan îl susţine în România. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 100 şi 599 de lei. Potrivit Asociației Chinologice Metropolitane București, experiența unui show live marca Cesar Millan „nu se poate compara cu nimic din ceea ce ați testat deja!”.

Zece câini educați în direct

618 24 3Pe lângă sfaturi și povești, dresorul va educa în direct, la București, zece dintre cei mai năzdrăvani câini. „Înlăturând barierele cărților, televiziunii sau internetului, îl veți descoperi pe Cesar mai interactiv, mai spontan și mai distractiv decât v-ați fi imaginat vreodată. Live, talentul său de a lucra cu câinii devine fascinant și spectaculos, depășind orice așteptări. Cesar va împărtăși cu publicul tehnicile sale de educare a câinilor cu probleme de comportament, dar și esențialul în ceea ce privește câștigarea încrederii, respectului și dragostei lor”, anunță organizatorii. „La București, zece câini cu probleme de comportament au fost selectați pentru a participa la demonstrațiile live din cadrul show-ului”, precizează organizatorii evenimentului inedit.

Spectacolul lui Millan se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Turneul european al vedetei este susţinut în alte 15 oraşe europene, printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga și Viena.

„Scopul meu în reabilitarea animalelor și educarea proprietarilor este să creez relații echilibrate între oameni și câini“ (Cesar Millan)

„Vrăjitorul de câini“ americano-mexican, cunoscut pe întregul mapamond pentru programele sale de televiziune, este proprietarul Dog Psychology Center din Santa Clarita, din statul american California