Main menu

header

11-03-1de Ana Trifan

- Drew Barrymore a fost salvată de un căţel

Actriţa Drew Barrymore a fost salvată, acum zece ani, de o căţeluşă, pe care o luase dintr-un talcioc şi care a ajutat-o să scape cu viaţă dintr-un incendiu. Acum, frumoasa actriţă de la Hollywood a salvat, la rândul său, un căţel de la un adăpost pentru animale.

Se „antrenează” pentru un copil
Actriţa Drew Barrymore se înscrie în rândul iubitorilor de animale de la Hollywood. De anul trecut, ea şi prietenul său, Justin Long, se „antrenează” să devină părinţi cu ajutorul unui... căţel pe care l-au adoptat anul trecut. Fiind invitată la celebrul show de televiziune al lui David Letterman, artista a venit cu fotografii ale căţelului, pentru a-l prezenta publicului şi a dezvăluit numele ales pentru patruped: Douglas Fairbanks Barrymore.

De la adăpost la un trai pe picior mare
Actriţa l-a salvat pe Douglas de la un adăpost pentru câini. Pe atunci, micuţul avea două săptămâni, era de mărimea unui pumn, iar starea sa era jalnică. Acum însă, patrupedul se bucură de toate privilegiile pe care le poate aduce locuitul cu una dintre vedetele de la Hollywood. „Căţelul ăsta a dat de aur, are o viaţă de invidiat!”, a glumit Barrymore, precizând însă cu seriozitate că Douglas e cea mai drăgălaşă fiinţă atunci când vine vorba despre alintat reciproc.

Flossie i-a scos din flăcări
Adoptarea lui Douglas a venit după un moment trist din viaţa actriţei. Flossie, căţeluşa care i-a fost alături aproape 16 ani şi chiar i-a salvat viaţa în 2001, a murit anul trecut. La 18 februarie 2001, Flossie, o corcitură de Chow-Chow cu Labrador, i-a trezit pe Drew şi pe Tom Green, soţul ei de atunci, ajutându-i să scape din flăcările care începuseră să cuprindă casa. În jurul orei 3:00, căţeluşa a început să latre puternic şi a mers în dormitorul celor doi, trezindu-i şi aproape târându-i ca să-i scoată din casă. Astfel, cei doi soţi au reuşit să iasă înainte ca incendiul devastator să cuprindă întreaga locuinţă. Pagubele provocate de flăcări s-au ridicat la nu mai puţin de 600.000 de dolari. „Drew a salvat-o pe Flossie dintr-un talcioc din Pasadena, şi iată că această căţeluşă i-a returnat favoarea făcută”, a declarat atunci un prieten al cuplului.

I-a dăruit vila de 3.600 mp

Un an mai târziu, după ce casa a fost reparată, actriţa s-a gândit că e cazul să i-o dea lui... Flossie, ca gest de recunoştinţă. Aşa că patrupedul a devenit stăpânul unei locuinţe din Beverly Hills, de 3.600 de metri pătraţi şi o valoare de 3 milioane de dolari. Flossie a murit anul trecut, iar Drew a făcut special o călătorie în India pentru a împrăştia cenuşa căţelului peste Râul Gange.