Main menu

header

02-03-1de Dana Purgaru

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la un psiholog pentru animale de companie, cu scopul de a-i pregăti pentru venirea pe lume a celor doi bebeluşi pe care artista îi aşteaptă în curând.

Jack Russell, o rasă geloasă şi posesivă
Grijulia cântăreaţă, însărcinată cu soţul ei, Nick Cannon, va naşte gemeni în această primăvară, şi vrea ca totul să decurgă bine în familie. Fiind îngrijorată de impactul psihologic pe care venirea pe lume a bebeluşilor îl va avea asupra celor patru terieri Jack Russell ai cuplului (JJ, Cha-Cha, Dolomite şi Jackie Lambchops), i-a dus pe aceştia la psiholog. Şi pe bună dreptate, deoarece se ştie că exemplarele din această specie sunt foarte geloase şi posesive faţă de stăpânii lor.

Patrupedele sunt şi ele vedete
Mariah Carey, în vârstă de 41 de ani, a declarat recent într-un interviu că animalele ei de companie duc o viaţă îndestulată şi au propriul lor anturaj. Căţeii au participat deja la filmările pentru un videoclip al artistei americane.
Cu ocazia primei aniversări a căsătoriei cu Nick Cannon, acesta i-a dăruit soţiei sale, care îl avea deja pe JJ, un al doilea căţel, Cha-Cha, care a născut-o ulterior pe Dolomite. Jackie Lambchops, cel din urmă sosit în familia canină a vedetei, s-a născut în iunie 2010.