Main menu

header

01-03-1de Elena Şerban

Doi căţei din rasa Yorkshire Terrier şi-au unit destinele în prezenţa stăpânilor, a prietenilor acestora şi a altor persoane. Nunta, care a început cu un „Ham” de încuviinţare din partea celor doi căţei, a costat nu mai puţin de 20.000 de lire sterline. Cheltuiala a fost suportată de „soacra mică”, stăpâna căţeluşei Lola, Louise Harris. Ceremonia a avut loc la locuinţa somptuoasă a Louisei din Bradwell-on-Sea din Essex, Anglia. Nu au lipsit baloanele colorate (în valoare de 4.000 de lire sterline) şi numeroase aranjamente florale.

Rochie decorată cu 1.800 de cristale Swarovski
Deşi în primă fază stăpâna făcuse o listă de invitaţi ce cuprindea doar 30 de persoane, lucrurile s-au precipitat. Astfel că 80 de persoane au fost de faţă în momentul în care mireasa-căţel, care a purtat o rochie albă decorată cu 1.800 de cristale Swarovski şi un colier din perle, a fost adusă în faţa mirelui-căţel. Rochia a fost creată de britanicul Michele Ochs, un cunoscut designer de haine pentru animale.
Şi pentru că nu se putea ca doar mireasa să fie îmbrăcată la patru ace, nici mirele nu a dezamăgit. Larry a purtat şi el, emoţionat, un frac deosebit de elegant, accesorizat pe măsură.

S-au cunoscut prin internet
Britanica nu crede că Lola e deranjată de faptul că mirele este mai mare cu patru ani. „Dragostea nu are vârstă!”, a spus ea râzând, adăugând că a vrut să îi facă Lolei o zi perfectă. Şi după lătrăturile celor doi miri, se pare că a şi reuşit.
Pentru a-i găsi partener căţeluşei, Louise a iniţiat un concurs pe internet, care a fost câştigat de micul Larry.
„Soacra mică” este proprietara unui magazin cu produse pentru câini, dar şi a unui salon de consiliere, în care stăpânii de patrupede află ce-şi doresc exact prietenii lor necuvântători. Ea nu se teme de faptul că ar putea fi considerată nebună de alte persoane. „Da, multă lume crede despre mine că sunt nebună. Şi ce? Îmi iubesc foarte mult căţelul şi nu mă deranjează ce se spune”.