Main menu

header

19-03-1de Ana Trifan

Mariah Carey este cunoscută ca o iubitoare de animale, care are acasă mulţi câini şi pisici. Şi, iată, acum căţeii îşi arată recunoştinţa, ajutând-o să piardă kilogramele pe care le-a pus în timpul sarcinii. Artista în vârstă de 42 de ani, care a născut gemeni în aprilie anul trecut, a postat pe internet o fotografie în care aleargă împreună cu cei cinci căţei din rasa Jack Russel pe care îi are. Mariah e îmbrăcată într-un costum de sport albastru şi se poate vedea clar că a pierdut cea mai mare parte din kilogramele puse în timpul sarcinii cu gemenii Monroe şi Marocco.

Gimnastică în apă, alături de patruped
Mariah le-a arătat fanilor, într-o fotografie, cât de bine arată în costum de baie, în timp ce se antrenează făcând gimnastică şi înotând. Şi cu gimnastica în apă a ajutat-o foarte mult unul dintre căţeii pe care-i are. Cum o vedea pe cântăreaţă sărind în apă, căţelul se arunca şi el şi se bălăcea. Nu ieşea decât când vedea că Mariah şi-a terminat exerciţiile, iar cântăreaţa a mărturisit că prezenţa energică şi constantă a patrupedului a ajutat-o să-şi facă exerciţiile mai bine.

I-au dus la psiholog de animale
Gemenii cuplului Mariah Carey (42 de ani) şi Nick Canon (31 de ani) s-au născut în luna aprilie a anului trecut. Cu o lună înainte de apariţia celor doi (un băiat şi o fată), cuplul s-a gândit să-şi pregătească şi căţeii pentru viaţa cu bebeluşi în casă, îngrijoraţi de impactul pe care l-ar putea avea o nouă prezenţă în viaţa lor. Aşa că JJ, Cha-Cha, Dolomite şi Jackie Lambchops, cei patru câini din rasa Jack Russel, au fost duşi la un psiholog pentru animale. Un expert a declarat cu această ocazie că patrupedele Jack Russel pot fi foarte geloase şi posesive cu stăpânii lor. Şi asta cu atât mai mult în cazul artistei, care obişnuia să-şi răsfeţe foarte mult căţeii. Ba chiar se asigura că aceştia au propria echipă atunci când îi lua cu ea pe platourile de filmare. De altfel, căţeii au şi apărut într-un clip muzical.

Familie destul de numeroasă

În aprilie 2009, la prima aniversare a nunţii lor, Nick i-a făcut cadou artistei - care îl avea deja pe JJ - o căţeluşă Jack Russel, care a fost botezată Cha-Cha. Căţeluşa a născut mai mulţi pui, iar dintre ei, cuplul l-a păstrat pe cel pe care aveau să-l numească Dolomite. Jackie Lambchops (Jackie „Coaste de miel”), cel mai nou membru canin al familiei, s-a născut în iunie 2010.