Main menu

header

  Vreţi să plecaţi de Sărbători într-o binemeritată excursie, însă entuziasmul vă este umbrit de gândul că nu aveţi cu cine să lăsaţi căţelul sau pisica, pentru că şi prietenii, rudele sau vecinii vor fi plecaţi? În acest caz aveţi la dispoziţie varianta oferită de pensiunile pentru animale.
  Pensiunile pentru pisici sau pentru căţei s-au înmulţit în ultima perioadă şi oferă condiţii bune pentru patrupedele ai căror stăpâni sunt plecaţi de acasă o perioadă mai mare. Însă trebuie să ştiţi că tarifele sunt destul de mari şi că trebuie să vă faceţi de pe acum programare, deoarece există foarte multe solicitări de cazare.

  Tarifele pot ajunge şi la 100 de lei pe zi
  Dacă veţi lipsi o săptămână de acasă şi vă duceţi animalul la o pensiune trebuie să vă aşteptaţi la un tarif cuprins între 30 şi 40 de lei. Unele pensiuni de lux vă pot cere şi 100 de lei pe zi. În cazul în care descoperiţi tarife de 15-20 de lei pe zi trebuie să ştiţi că este posibil să fiţi nevoiţi să duceţi mâncare de acasă şi nisip (în cazul pisicilor).

  Sunt acceptate dacă au vaccinurile la zi
  La pensiunile de lux, cazarea este ceva mai scumpă, dar şi condiţiile sunt mult mai bune şi, uneori, puteţi avea şansa să găsiţi o pensiune unde animalele sunt plimbate sau chiar găzduite în apartamente. Pentru a fi acceptate la o pensiune, animalele trebuie neapărat să fie vaccinate, deparazitate şi să nu fie agresive.
Daniela Purgaru