Main menu

header

  Se spune că în noaptea sfântă a Crăciunului, Dumnezeu le dezleagă animalelor graiul, lăsându-le să vorbească între ele. Pentru că pruncul sfânt nu se întrupează doar pentru oameni, ci şi pentru căţei, pisicuţe, păsări etc. Şi ele au nevoie de bunătate, de îngăduinţă, ocrotire, de iubirea pe care Domnul a pus-o în tot ce e viu. Şi dacă e Crăciun pentru toată lumea, atunci să vedem ce ţinute deosebite a pregătit cunoscuta dansatoare exotică Yasmine pentru animalele de companie.

Asortaţi cu ţinuta stăpânilor

  Crăciunul... Ce poate fi mai frumos decât să ne adunăm în jurul bradului împodobit, având lângă noi o pisicuţă sau un căţel, acel „cineva” care ne acceptă capriciile fără să crâcnească, acel „cineva” care ne iubeşte necondiţionat. Cum le stă bine unor membri cu drepturi depline ai familiei, aceştia trebuie să poarte în seara sfântă de Crăciun ţinute care-i să-i arate cu adevăraţi speciali. „Când vorbim de hăinuţele pentru prietenii noştri necuvântători ţinem cont că acestea trebuie să se asorteze cu ţinutele noastre. Anul acesta am creat patru modele absolut deosebite pentru sărbătoarea Crăciunului, ţinute ce se pot purta însă şi în oricare altă zi. Desigur, piesa de rezistenţă a fost costumul de Moş Crăciun sau de Crăciuniţă, unde am folosit combinaţii la modă, roşu cu alb şi alb cu mov”, mărturiseşte Yasmine.

Eşarfe şi coliere cu cristale… Swarovski

  Din colecţii nu lipsesc nici cojocelele cu blăniţă de iepure şi franjuri, fularele, căciuliţele din materiale de cea mai bună calitate. „Domnişoarele sau doamnele” mai pretenţioase pot purta şi rochiţe de seară din tul sau lurex, la care pot „asorta” eşarfe, zgărduţe cu strasuri, paiete sau motive orientale, coliere din materiale brodate cu aplicaţii de mărgele. Stăpânii cu buzunarele pline pot opta pentru prietenii necuvântători pentru eşarfe şi coliere cu cristale… Swarovski.  

Blăniţa mov, în vogă


  Pentru a se înscrie în tendinţe, animăluţele de companie „care se respectă” vor merge cu stăpânii pentru a-şi vopsi blăniţele, gheruţele în nuanţe la modă. „În 2009, ca şi până acum, se poartă gheruţele vopsite în roz pal, în timp ce moţul, codiţa, vârful lăbuţelor sau, de ce nu?, toată blăniţa, se nuanţează în... mov. Cei care doresc „gheruţe” speciale pot alege roşu sau verde. Clienţilor fideli le oferim reduceri substanţiale sau chiar servicii gratuite şi bonusuri constând în zgărduţe deosebite şi eşarfe pentru animalele lor“, se destăinuie Yasmine.

Se pregăteşte linia vestimentară primăvară-vară


  Înainte însă de toate acestea, pentru ca animalul dumneavoastră să arate de nota 10 are nevoie de următoarele proceduri: spălare cu şampon şi balsam special, spălare pe dinţi cu o pastă deosebită fără fluor, curăţare în urechi, uscare. Că doar vine Crăciunul, nu-i aşa? Designerul este acum în lucru pentru o nouă linie vestimentară primăvară-vară, în care vor fi 20 de modele. „În 2009 vor fi la modă hăinuţele maronii, kaki sau cele în combinaţii de roşu cu alb, roşu cu negru, dar şi negru simplu, pentru a fi în contrast cu blana animalului. Nu vor lipsi nici accesoriile pentru gât, coliere sau eşarfe cu mărgele, paiete sau alte aplicaţii şi bineînţeles cele cu Swarovski”, se destăinuie Yasmine.
  Noutatea în anul viitor vor fi gentuţele în care căţeii sau pisicuţele vor sta foarte comod şi care pot fi folosite de doamne drept o poşetă foarte cochetă. Cei interesaţi de ţinute speciale pentru prietenii lor patrupezi pot suna la numărul de telefon 0727.297.969.
Carmen Ciripoiu
Rugăciunea lui Fifi
Mă numesc Fifi, am ochi catifelaţi ca de copil şi am descoperit iubirea când am cunoscut-o pe stăpâna mea Yasmine, iar de atunci împart cu ea şi tristeţi, şi bucurii. Hobbyul meu? Să mă joc tot timpul şi să adorm apoi în braţele sale, lângă inima ei caldă. Crăciunul pentru mine este întotdeauna o poveste fermecată, ce parcă n-aş vrea să se mai termine. Şi ce-i mai frumos de Crăciun decât să înalţ şi eu o rugăciune: „Doamne dă-i stăpânei mele puterea de a se sacrifica pentru cei pe care-i iubeşte, aşa cum mă sacrific eu pentru ea, fă-o să fie recunoscătoare celor din jurul său, aşa cum eu mă grăbesc întotdeauna să-i mulţumesc. Doamne, Tu cel care ai făcut Cerul şi Pământul, dă-i stăpânei mele răbdarea pe care o am eu atunci când o aştept plângând în pragul casei, bucurându-mă de venirea ei ca de un lucru sfânt. Şi nu în ultimul rând, Doamne, Stăpânul tuturor, fie ca inima ei să rămână veşnic tânără, aşa cum e sufletul meu de câine.