Main menu

header

de Veronica Zărescu

În primul rând, geanta cu lucruri de schimb pentru micuţul dumneavoastră trebuie să fie practică şi util compartimentată. Acest accesoriu este o necesitate şi nu poate lipsi mămicilor atunci când pleacă din casă cu micuţul, fie că este vorba despre prima plimbare sau despre o călătorie mai lungă, şi asta până ce copilul împlineşte 2-3 ani.

Strictul necesar pentru o plimbare cu bebeluşul
Există o gamă variată de astfel de genţi special concepute pentru a transporta în condiţii optime strictul necesar al bebeluşului. Preţul variază între 20 şi 200 de lei, în funcţie de model şi de firma producătoare. Pentru a nu încărca geanta inutil, cumpăraţi şi o cremă în ambalaj de mici dimensiuni sau şerveţele umede în pachet special de voiaj.
La ieşirea din casă nu trebuie să vă lipsească două-trei scutece de unică folosinţă, baveţica de schimb, suzeta, o căciuliţă şi un rând de hăinuţe mai groase. Dacă staţi mai mult cu micuţul afară, luaţi-i o  banană sau biberonul cu lapte. Nu se ştie niciodată când i se face foame şi începe să plângă. Aveţi grijă să luaţi şi o sticluţă cu apă de băut şi câteva dintre jucăriile preferate.