Main menu

header

de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Chiar dacă aveți certitudinea că ați postat la profil poza ideală sau că datele notate acolo vă pun foarte bine în evidență, există ceva care va cântări decisiv în atractivitatea dumneavoastră: profesia.

Pompierii și modelele, la coada listei

Potrivit ultimelor cercetări în domeniu, care pornesc de la rezultatele în timp real ale unei aplicații, nu toate profesiile au același nivel de atractivitate, notează „The Independent”. După analizarea datelor a aproape trei milioane de utilizatori, creatorii aplicației au alcătuit un top al meseriilor care garantează întâlnirile și implicit viitoare eventuale relații. Așadar, la coada clasamentului (surprinzător, poate, pentru mulți) se află pompierii, modelele și antrenorii personali. La fel de surprinzătoare este poziționarea avocaților în fruntea listei, deopotrivă în cazul femeilor și al bărbaților.

Inginerii, printre cei mai atractivi

În „top 10” s-au clasat, de asemenea, inginerii, agenții de vânzări și medicii, aceștia figurând printre cei mai căutați cu ajutorul aplicației. În plus, în cazul femeilor s-a constatat că ocupația de designer asigură în cele mai multe cazuri succes din perspectiva atractivității. În imediata apropiere în interiorul clasamentului se situează profesorii, agenții de bursă și fizicienii. „Nu mai este suficientă în zilele noastre o imagine arătoasă la profil. Este nevoie în plus și de inteligență”, notează „The Independent”.