Main menu

header

de Maria Petrache

În contextul în care majoritatea divorţurilor au loc din cauza lipsei de comunicare sau a banilor, alţii se despart din motive care mai de care mai stupide. Trăim într-o lume nebună, aşa că nu este de mirare că rupturile între cupluri se fac acum atât de uşor, precum am merge la cumpărături. Relaţiile trainice par de domeniul trecutului, iar familia, un termen cu totul demodat. Iată un top 10 „nebun” al celor mai stupide motive de divorţ:

Ruperea extensiei de penis în timpul partidei de sex
O rusoaică a divorţat după ce partenerului i s-a rupt extensia de penis în timp ce făcea amor sălbatic. Bărbatul susţine că nu se gândea la asemenea nebunii din partea soţiei în dormitor. El s-a scuzat şi a promis că va face o operaţie nouă, dar ea nici nu a mai vrut să audă, propunându-i direct un divorţ.

A vândut apartamentul pentru a susţine JO 2008
O chinezoaică a hotărât să divorţeze întrucât soţul a alergat toată China să-şi susţină ţara la Jocurile Olimpice din 2008. Mai rău, pentru asta a vândut şi apartamentul, plătind alte şase persoane să fie alături de el în această perioadă. Din păcate, bărbatul era prea pătruns de spiritul Olimpiadei pentru a realiza ce i se întâmplă.

Cheltuia toţi banii să hrănească patrupezii comunitari
Eliza B., din Focşani, în vârstă de 70 de ani, a decis să pună capăt mariajului după 50 de ani de convieţuire. Soţul acesteia obişnuia să cheltuiască toţi banii pe hrana animalelor fără stăpân, dându-le de mâncare şi de trei ori pe zi. Câinii îl aşteptau deja în faţa casei când venea ora mesei.

Nu mai suporta să ia masa cu soacra
O altă femeie din Focşani, Elena, a divorţat de soţul său, deoarece nu mai suporta să ia masa cu mama-soacră. În vârstă de 22 de ani şi căsătorită de doar şase luni, viaţa alături de soacră a devenit un coşmar. Femeia i-a spus judecătorului că prezenţa mamei soţului la masă, alături de ei, i-a ruinat căsnicia. Tribunalul i-a recomandat tinerei să găsească un motiv mai bun de divorţ dacă vrea să se separe de soţ.

A minţit în privinţa vârstei
După zece ani de căsătorie, un bărbat a aflat vârsta reală a soţiei şi a părăsit-o, cerându-i divorţul. Când a fost întrebată ce vârstă are, femeia i-a spus că are 30, când, de fapt, avea doar 24 de ani!

Obsedat de curăţenie
O nemţoaică a divorţat după 15 ani de mariaj, deoarece soţul făcea tot timpul curat şi devenise un adevărat maniac.

L-a prins cu menajera
O femeie din Germania a divorţat după 60 de ani de mariaj, deoarece l-a prins pe soţul său, în vârstă de 81 de ani, făcând sex cu menajera la birou. Bărbatul îşi cunoscuse „amanta”, mai tânără cu 30 de ani decât el, la locul de muncă. Dragostea mare îi făcea să întreţină relaţiile sexuale chiar la birou, feriţi de ochii celorlalţi colegi.

Papagalul repeta cuvintele „divorţ” şi „ai răbdare”
În 2001, o femeie din China a divorţat după ce l-a auzit pe papagalul vorbitor repetând fără încetare cuvintele „divorţ” şi „ai răbdare”. Femeia l-a suspectat pe soţul său că ar fi vorbit cu cineva la telefon şi ar fi folosit aceste cuvinte, iar papagalul le-a memorat.

Soţul a vrut să îi vadă… faţa
O femeie din Arabia Saudită a intentat divorţ, deoarece soţul acesteia a încercat să îi vadă faţa în timp ce ea dormea, după 30 de ani de mariaj. În lumea arabă nu este nimic ieşit din comun să nu vezi chipul soţiei. Aceasta este o tradiţie de peste 50 de ani, ce trebuie respectată. Într-o noapte, mânat de curiozitate, soţul a încercat să vadă chipul soţiei sale, însă a făcut greşeala vieţii, deoarece s-a ales cu divorţul, chiar dacă şi-a cerut toate scuzele din lume.

„Prea timidă” pentru a face sex...
Un profesor în vârstă de 38 de ani a fost refuzat de soţie să întreţină relaţii sexuale, drept pentru care acesta a intentat divorţul. Cei doi s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut, dar soţia nu a vrut intimităţi. În noaptea nunţii, tânăra s-a culcat alături de soţ îmbrăcată până în dinţi. În momentul în care el a încercat să se apropie de ea, aceasta a exclamat: „Eşti ridicol!”, apoi a plecat spre casa părintească. După câteva zile, mireasa s-a gândit că ar fi bine să se culce cu soţul, dar numai pentru a face un copil, după care i-a recomandat partenerului să doarmă în paturi separate.