Main menu

header

de Daniela Purgaru

Anii au trecut şi pasiunea din cuplu a dispărut treptat? Credeţi că sunteţi îndrăgostiţi unul de altul, dar parcă e mai degrabă obişnuinţa care vă leagă? Ce faceţi şi cum puteţi preîntâmpina acest lucru ne-a spus psiholog Bogdan Vlădescu, de la Clinica „TerapiaM”.

După un timp, într-un cuplu, dragostea se poate transforma cu uşurinţă în obişnuinţă. Partenerii uită să se satisfacă unul pe altul, să îşi exprime iubirea şi atunci „scânteia” dispare treptat.
Dacă observaţi că monotonia a pus stăpânire pe cuplul vostru, luaţi imediat măsuri, nu lăsaţi lucrurile aşa. „Focul” relaţiei trebuie întreţinut, şi asta depinde numai de voi. Nu neglijaţi aspectul fizic, deoarece este la fel de important cum era la început şi oferiţi-i partenerului câte o surpriză din când în când. Aceste lucruri îi vor arăta că vă pasă de ceea ce simte şi că îl iubiţi.

Oferiţi-i libertatea de care are nevoie
Vizitaţi, din când în când, locurile în care aţi trăit momente frumoase, din care aveţi amintiri plăcute, respectaţi-vă reciproc, apreciaţi-vă şi redescoperiţi-vă! Nu uitaţi să îi oferiţi partenerului libertatea de care are nevoie, ocupaţi-vă fiecare de hobbyurile dumneavoastră şi regăsiţi-vă apoi la sfârşitul zilei. Dacă petreceţi prea mult timp împreună se poate întâmpla foarte uşor să vă lege doar rutina, iar dragostea va pieri.

Dacă doriţi să primiţi mai multe sfaturi legate de îmbunătăţirea relaţiei de cuplu, apelaţi la serviciile Clinicii „TerapiaM”, din Str. Dumbrava Roşie, nr. 12A, sector 2, Bucureşti sau puteţi suna la numărul de telefon 021/210.25.65.