Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Raluca Grințescu

Se ştie de când lumea faptul că femeile asiatice, chiar şi cele mai în vârstă, au o piele de invidiat. Chiar dacă ele fac parte din rasa galbenă, asta nu împiedică apariţia petelor de pe piele asociate cu înaintarea în vârstă. Secretul lor stă în utilizarea unei reţete naturale de curăţare a petelor asociate îmbătrânirii. Această reţetă este una destul de simplă şi uşor de pregătit acasă.

Modul de preparare

Pentru a vă prepara uimitoarea reţetă veți avea nevoie de: 100 g orez și 200 ml apă. Puneți orezul în apă şi lăsați-l să stea timp de 20 de minute. După cele 20 de minute, separați apa de orez. Orezul care v-a rămas îl puteți folosi la pregătirea unor mâncăruri. Folosiți un tifon pentru a vă aplica acest lichid direct pe zonele afectate (față, gât, mâini). Faceți acest lucru seara, înainte de culcare, iar în maximum 30 de zile de utilizare pielea dumneavoastră se va curăța de petele asociate îmbătrânirii.

PONT. Remediul pentru curăţarea petelor este apa în care a stat orezul!

Add comment


Security code
Refresh