Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Unul dintre cercetătorii pasionaţi de studiul şi de inovaţiile ştiinţifice, dr. Mirko Beljanski, şi-a consacrat viaţa pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea şi tratarea maladiei secolului, cancerul. În urma cercetărilor sale a descoperit, recent, trei clase de extracte care revoluţionează şi controversează lumea medicală a timpului. După numeroase teste oncologice, două plante s-au dovedit bogate în molecule anticanceroase specifice. Acestea sunt: Pao Pereira, un arbore din pădurea tropicală a Americii de Sud, şi Rauwolfia Vomitoria, o plantă africană.

Corijează disfuncţiile celulare
Dr. Beljanski a observat că pe ADN-ul purtător de gene se pot fixa anumite molecule ce au capacitatea de a modifica ulterior viaţa celulară în mai bine sau în mai rău. Acest fenomen se observă în special la celulele ce au anumite disfuncţii. Doctorul şi echipa sa s-au ocupat în special de găsirea acestor mecanisme în vederea descoperirii moleculelor capabile să corijeze sau să deblocheze anumite disfuncţii celulare la nivelul acidului nucleic.

Medicamentele pot ajunge şi în România
Munca cercetătorilor s-a definitivat în laboratoarele din Statele Unite ale Americii, acolo unde extractele acestor plante ajung în tincturi şi medicamente folosite pentru tratarea mai multor boli, nu doar a cancerului. Aceste produse, considerate suplimente alimentare, se pot comanda şi din România, la recomandarea medicilor, iar costul unui flacon este cuprins între 85 şi 100 de dolari. Producătorii spun că celulele din extracte de Pao Pereira susţin sistemul de apărare a organismului, permit o funcţionare fiziologică normală şi, într-o anumită măsură, ajută corpul la eliminarea şi neutralizarea naturală a celulelor nocive, optimizând funcţiile imunitare şi de detoxificare. În plus, Pao Pereira stimulează acidul gastric şi ajută la o bună digestie. Suplimentele obţinute din extracte de Rauwolfia Vomitoria au un efect protector al celulelor, favorizând o bună reglare celulară şi hormonală.

Acţionează şi împotriva gripei şi a hepatitei

Iată care sunt proprietăţile extractelor celor două plante:
- nu acţionează asupra celulelor normale;
- distrug celulele canceroase;
- nu au efect toxic asupra celulelor sănătoase;
- se comportă la fel in vivo ca şi in vitro;
- sunt capabile să distrugă cancerigenele deja fixate la nivelul genomului;
- lucrează în sinergie cu antimitoticele clasice, ajutând la obţinerea unor mai bune rezultate ale chimioterapiei şi radioterapiei;
- în plus, extractul din Pao Pereira este un puternic antiviral, acţionând asupra virusului gripei, hepatitei sau chiar HIV.