Main menu

header

27-12-1de Ana Trifan

- Motto: „Nu te îngrijora, fii fericit, simte-te bine!” (Larry Hagman - J.R.)

Toată lumea a ajuns să-l cunoască după ce l-a interpretat pe maleficul personaj J.R. Ewing, din legendarul serial „Dallas”. Larry Hagman, în vârstă de 80 de ani, se luptă cu cancerul şi crede că a găsit soluţia pentru a învinge boala. La începutul acestui an, actorul a vorbit pentru prima dată despre eforturile pe care le face pentru a ieşi învingător din bătălia pe viaţă şi pe moarte în care l-a aruncat cancerul.

Adeptul stilului vegan
În primul rând, Larry Hagman şi-a schimbat în întregime regimul alimentar, devenind în totalitate vegan - nu consumă niciun produs de origine animală, iar medicii s-au arătat încântaţi de răspunsul organismului actorului. „Mă simt excelent şi sunt pe drumul cel bun. Am încheiat tratamentul, şi medicii sunt încântaţi de progresul făcut”, a declarat Larry Hagman. „Rezultatele arată foarte bine până acum. Intenţia mea fermă e aceea de a băga cancerul în remisie şi cred cu adevărat că am luat cel mai bun start posibil în această luptă, schimbându-mi în totalitate dieta şi rămânând fidel motto-ului meu care este: «Nu te îngrijora, fii fericit, simte-te bine!». Primul lucru pe care l-am făcut când am fost diagnosticat a fost să devin vegan. Acum trăiesc doar cu sucuri din legume proaspete, ce au un gust de «rahat», dar care cred cu fermitate că mă ajută în această luptă”, a mai spus actorul.

A slăbit aproape 12 kilograme
Reporterul care l-a întâlnit pe J.R. în apartamentul pe care actorul l-a închiriat în Dallas a remarcat că acesta este mai slab şi că se fereşte să stea foarte aproape de alţi oameni. „Sistemul meu imunitar este la pământ. Trebuie să fiu foarte atent pe lângă cine stau, pentru că mă pot îmbolnăvi. Dacă aş contacta ceva ar putea fi un dezastru”, a declarat Larry Hagman.
Actorul a slăbit aproape 12 kilograme de când a fost diagnosticat cu cancer, în octombrie anul trecut, dar spune cu mândrie că a lipsit doar o săptămână de la filmări, pentru că şi-a programat tratamentul în jurul vacanţei de Crăciun. „Am slăbit de la 93 kg la aproape 81 kg, dar mă simt extraordinar. Fac sport în fiecare dimineaţă, ridic greutăţi, mai ales pentru a-mi păstra rezistenţa. Anticipez că voi fi declarat vindecat mai repede decât ar fi fost de aşteptat”, a mai spus J.R.

Sprijinit de interpreta lui Sue Ellen
Hagman a mărturisit că actriţa şi colega sa de serial Linda Gray, care o interpretează pe Sue Ellen, l-a ajutat foarte mult pentru a trece prin aceste schimbări. „Linda ştie foarte multe despre nutriţie şi ea a fost cea care mi-a spus că, dacă vreau într-adevăr să mă schimb, pentru a putea trece prin asta, trebuie să-mi purific corpul şi apoi să-l hrănesc cum trebuie”, a declarat starul din „Dallas”.

Piureuri de castraveţi, kale şi broccoli
„Am un minunat bucătar care face rost şi îmi prepară toată produsele organice. Practic, trăiesc din cinci piureuri de legume pe zi. Sunt vegan în totalitate”, a dezvăluit actorul. „Consum aceste «cocteiluri» verzi preparate din kale (n.r. - un soi de varză), castraveţi, broccoli, fasole verde şi avocado. Iau proteine sub formă de pudră. Nu există niciun fel de lapte, unt sau brânză în dieta mea. Şi nici vorbă de carne. Când începi să te informezi despre lucrurile astea, afli cum carnea e pompată cu steroizi şi hormoni de creştere”, a explicat Hagman decizia sa de a deveni vegan.

Din toamnă, o nouă serie din îndrăgitul serial

Larry Hagman s-a întors în aceste zile în Dallas, pentru a filma o nouă serie a filmului care a fost revelaţia anilor ’80. Warner Bross a investit nu mai puţin de 35 de milioane de dolari pentru filmarea a zece noi episoade din drama bogatei familii Ewing şi a afacerilor cu petrol din Texas. Noua serie, ce va fi prezentată publicului european începând din toamnă, îi reuneşte pe Larry Hagman (J.R. Ewing), Linda Gray (Sue Ellen), dar şi pe Patrick Duffy (Bobby Ewing).

- Actorul a preferat să nu divulge tipul de cancer de care suferă şi nu a intrat în detalii în ceea ce priveşte chimioterapia şi tratamentul cu radiaţii pe care le urmează, ci a insistat asupra ideii că are o formă vindecabilă a bolii.