Main menu

header

de Dana Purgaru

Una dintre plantele considerate miraculoase este aloe vera. Fitoterapeuţii nu mai contenesc să-i laude efectele binefăcătoare, ce se manifestă în special în tulburări grave, în care alte soluţii naturale acţionează mai greu.

Una-două linguriţe cu macerat, de trei ori pe zi
Pentru tratamentul contra cancerului uterin este nevoie de următoarele ingrediente: 1.500 g aloe vera în vârstă de trei-cinci ani, dată prin maşină (plantele nu trebuie udate cu cinci zile înainte de tocare), 2.500 g miere pură, 3.500 g vin roşu dulce cu o tărie de circa 20 de grade. Toate acestea se pun într-un vas din sticlă de culoare închisă, se amestecă şi se lasă într-un loc întunecat şi rece timp de cinci zile. Vasul trebuie să fie bine închis. Din lichidul rezultat din amestec se ia astfel: în primele cinci zile de tratament, câte o linguriţă de trei ori pe zi, cu două ore înainte de mese. În zilele următoare, doza este mărită cu o linguriţă, de trei ori pe zi, cu o oră înaintea meselor principale. Minimul curei e de două săptămâni, dar este preferabil să fie urmată o lună şi jumătate.

Are efecte curative, dar şi profilactice
Aceeaşi mixtură cu acelaşi dozaj este recomandată pentru tratament în TBC pulmonar, ulcer stomacal şi pentru alte organe afectate prin procese inflamatorii dureroase. Aşadar, poate avea atât efect curativ, cât şi profilactic în: angină, gripă, artrită, astm, scleroză, hipertensiune, tromboflebită, sciatică, septicemie, gută, paralizie, reumatism, tulburări cardiace, afecţiuni ale rinichilor şi ale organelor genitale, boli de plămâni şi multe altele.

• Punctul principal al acestei medicaţii constă în aceea că, începând chiar din primele zile, toţi pacienţii au o enormă poftă de mâncare