Main menu

header

Makeup în cinstea Anului Nou chinezesc

721 4 4de Călin Popa şi Florica Pintea

Anul Nou chinezesc 2019, care a început la 5 februarie, stă sub semnul Porcului de Pământ și, potrivit tradiției, semnifică belșugul și viața bună. Marile branduri de makeup nu au ratat ocazia de a lansa produse dedicate acestui semn zodiacal fastuos.

Read more: Makeup în cinstea Anului Nou chinezesc

Tendinţele înfrumuseţării în 2019

721 4 1de Călin Popa şi Daniel Alexandrescu

În anul care a început, industria frumuseții lasă loc tot mai mult cuceririlor tehnologice. Iată tendințele înfrumusețării, direcționate spre natural și revoluția cosmeticelor.

Read more: Tendinţele înfrumuseţării în 2019

Florile proaspete, cel mai trendy accesoriu pentru păr

720 4 3de Călin Popa şi Raluca Ogaru

„Nebunia” florilor proaspete amplasate fermecător în coafură a început cu imaginile tip grădină pre- zentate de Rihanna sau de Beyoncé în publicații de fashion, iar accentul final a fost pus de Meghan, Ducesa de Sussex.

Read more: Florile proaspete, cel mai trendy accesoriu pentru păr

Hairstylist Margareta Mihai: „Măştile naturale cu ou refac podoaba capilară“

720 4 1de Luana Mare şi Florica Pintea

Oul poate fi ingredientul magic pentru sănătatea firului de păr, iar Margareta Mihai (medalion; număr de telefon: 0723.765.676), hairstylist la Salonul Vic Mar din Bucureşti, spune că poate fi utilizat cu succes pentru înfrumuseţarea podoabei capilare dacă îl folosiţi în amestecuri naturale sub formă de mască. „Oul este o sursă importantă de proteine şi de grăsimi bune şi poate face minuni pentru părul deteriorat, fragil, cu tendinţă de cădere sau lipsit de strălucire şi vigoare. De asemenea, enzimele conţinute în albuş ajută la curăţarea completă atât a firului de păr, cât şi a scalpului. Fie că se foloseşte în apa de clătit, fie în amestecuri cu alte ingrediente formând o mască, oul este util atât părului uscat, cât şi celui cu tendinţă de îngrăşare. Sunt multe reţete de măşti fie cu gălbenuş, fie cu albuş, iar prepararea acestora se poate face uşor şi acasă”, a precizat hairstylistul.

Read more: Hairstylist Margareta Mihai: „Măştile naturale cu ou refac podoaba capilară“

Magda Demetrescu, prima Miss România, în 1929

719 4 1de Sorin Dumitrescu şi Gabriela Comşa

În 1929, revista „Realitatea ilustrată” venea cu o provocare nemaiîntâlnită până atunci în viața societății românești, unde conservatorismul părea a avea rădăcini puternice. Asta pentru că în alte colțuri ale Europei sau ale lumii astfel de inițiative deveniseră deja un obicei curent, nicidecum o premieră. Este vorba despre invitația făcută într-un stil gazetăresc cu totul aparte reprezentantelor sexului frumos de a participa la primul concurs de Miss România, care urma să fie ținut în luna martie, la București. „Dudue dragă, stimată domnișoară, ursitoarele au fost generoase cu voi. Momentul de acum reprezintă pentru voi anotimpul primăvăratec. Prindeți acest moment. Vă oferim prilejul. Participați la concursul nostru. E o splendidă luptă dată pe județe, pe regiuni, pe țară și lupta se va da apoi cu frumusețile de pe întregul glob. Care va birui? Cine știe, poate că dumneata, sau dumneata, dudue, tânără cititoare cu ochi în cari noaptea și-a filtrat misterele, sau în cari cerul și-a picurat seninul”.

Read more: Magda Demetrescu, prima Miss România, în 1929

Femei care fac istorie în industria frumuseţii

718 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

În orizontul anului 2020, industria frumuseții este estimată să atingă suma incredibilă de 675 de miliarde de dolari. În această lume teribil de competitivă, femeile sunt pe valul revoluțiilor de tot felul.

Read more: Femei care fac istorie în industria frumuseţii

Nas mai frumos prin rinoplastie nonchirurgicală

718 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Femeile și bărbații, în special tinerii, răspund tot mai mult presiunii rețelelor sociale, căutând să-și înfrumusețeze aspectul prin tot felul de mijloace estetice, de la exerciții la chirurgie. Pentru cei care nu doresc să apeleze la bisturiu și visează la un nas mai frumos și mai elegant, există metoda rinoplastiei nonchirurgicale, care înregistrează tot mai mulți adepți.

Read more: Nas mai frumos prin rinoplastie nonchirurgicală

Trucul de frumuseţe al milionarei Paris Hilton a ajuns în România Doctor Anca-Maria Plăpcianu: „Masca de aur de 24 de carate face ca tenul să strălucească“

717 3 1de Valeria Roman şi Florica Pintea

Femeile cu dare de mână ar plăti o avere să descopere secretul tinereții fără bătrânețe, iar acest mister s-ar fi vrut aflat încă din cele mai vechi timpuri. Cleopatra, de exemplu, purta o mască de aur masiv în somn pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea și probabil că ar fi fost în stare de mult mai multe lucruri pentru ca tenul său să rămână neted și ferm. În vremurile moderne, acest secret s-ar traduce prin intervențiile estetice minim invazive care dau strălucire tenului în doar câteva minute de la aplicare, iar de curând pe piața din România au pătruns celebrele măști de aur de 24 de carate, care conferă pielii tocmai aceste avantaje, într-un timp record. Acestea se găsesc la AClinique, cabinetul asist. univ. dr. Anca-Maria Plăpcianu, medic dermatolog, și au fost aduse în România în colaborare cu celebrul dr. Thiago Freire, profesor asociat și conferențiar la Universitatea PFUR din Moscova. Despre beneficiile măștii cu nanoparticule de aur am stat de vorbă chiar cu doctorul Anca-Maria Plăpcianu (medalion), care ne-a explicat beneficiile aplicării acestei metode, în detrimentul altora.

Read more: Trucul de frumuseţe al milionarei Paris Hilton a ajuns în România Doctor Anca-Maria Plăpcianu:...

Frumuseţe specială de Ziua îndrăgostiţilor

716 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Ziua îndrăgostiților este, fără îndoială, un moment de maximă inspirație pentru creatorii din industria frumuseții. Iubirea și apropierea primăverii sunt temelii ale spiritualității omenești, iar reflexia acestora în frumusețea exterioară îi face pe designeri mai efervescenți ca oricând. În acest concert al sentimentelor, marile branduri cosmetice vin cu noutăți și propun idei care să facă să strălucească orice persoană îndrăgostită.

Read more: Frumuseţe specială de Ziua îndrăgostiţilor

Trucuri de înfrumuseţare de la Lily Rose Depp

715 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Mulți spun că atunci când a devenit imaginea Chanel, în 2016, a fost o mare lovitură pentru Lily Rose Depp, dar lucrurile nu sunt deloc întâmplătoare. Pe lângă faptul că este fiica unor staruri emblematice ca Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily Rose este considerată unul dintre milenialii iconici, care dau tonul în tot. Și nu se sfiește să-și dezvăluie secretele frumuseții.

Read more: Trucuri de înfrumuseţare de la Lily Rose Depp

Uleiul de migdale repară firele de păr despicate

715 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Uleiul de migdale este o adevărată minune pentru piele și păr. Cu ajutorul unor formule simple, preparate acasă, aveți posibilitatea de a vă îmbunătăți vizibil aspectul, indiferent că este vorba despre reducerea cearcănelor sau despre combaterea firelor de păr despicate.

Read more: Uleiul de migdale repară firele de păr despicate