Main menu

header

Micşorarea porilor, misiune posibilă

803 3 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Dacă ați depășit neplăcerile generate de acnee, ați eliminat cicatricile, ați scăpat de punctele negre și singurul obstacol în fața unui ten perfect este existența porilor mari, specialiștii oferă sfaturi importante, astfel încât micșorarea porilor să devină o misiune posibilă.

Read more: Micşorarea porilor, misiune posibilă

Se formează deasupra buzei superioare Doctor Pascal Dameh: „Ridurile fumătorului pot fi «şterse» cu şedinţe de mezoterapie şi PRP“

802 4 1de Ştefania Băcanu şi Florica Pintea

Stilul de viaţă, alimentaţia, hidratarea şi odihna joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii pielii. Îmbătrânirea este un proces normal care nu iartă pe nimeni, iar efectele lui încep să se vădă mai devreme sau mai târziu. De aceea este important cum trăim. De exemplu, fumatul este unul dintre factorii care grăbesc ridarea pielii, îndeosebi la nivelul feţei. Aşa apar liniile fumătorului sau „smoker lines”, în jurul gurii. Pascal Dameh (medalion), medic specialist în chirurgie plastică și estetică, a explicat procesul de formare a acestora, cum le putem elimina, dar şi care sunt zonele pe care ţigara le distruge cel mai repede.

Read more: Se formează deasupra buzei superioare Doctor Pascal Dameh: „Ridurile fumătorului pot fi «şterse»...

Wikiparfum, alchimistul virtual

802 5 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Așteptările publicului care dorește să-și aleagă parfumul preferat fără să se expună în magazine căutând și testând cu orele au dus la lansarea unei biblioteci-aplicație revoluționare, care dă posibilitatea identificării notelor olfactive preferate din 5.000 de opțiuni.

Read more: Wikiparfum, alchimistul virtual

Formule naturale pentru calmarea pielii după epilare

801 4 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Piața cosmeticelor pune la dispoziția persoanelor cu pielea afectată de epilare numeroase produse calmante. Pentru cei care doresc să nu expună epiderma agresată de procedeul de eliminare a firelor nedorite de păr la substanțe chimice există formule naturale, care dau rezultate comparabile.

Read more: Formule naturale pentru calmarea pielii după epilare

Dispozitive cosmetice post-COVID. Ingeniozitate şi igienă

801 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Înfrumusețarea fără atingere a devenit o preocupare de top în industria înfrumusețării, brandurile fiind într-o adevărată competiție de a imagina formule și dispozitive care să combine calitatea pro- duselor, ingredientele cât mai naturale, sustenabilitatea ambalajelor și igiena în utilizare.

Read more: Dispozitive cosmetice post-COVID. Ingeniozitate şi igienă

Se manifestă prin durere la urinare şi simptome gripale prostatita

801 12 1de Ştefania Băcanu şi Adrian Barna

Prostatita este umflarea şi inflamaţia glandei prostatei, o glandă a sistemului genital masculin, de dimensiunile unei castane. De regulă, este provocată de prezenţa microabceselor şi favorizată de o afecţiune acută care nu a fost bine tratată, dar şi de o îngustare a uretrei sau de un adenom al prostatei. Frecvenţa bolii este întâlnită în cazul bărbaţilor în vârstă de 50 de ani.

Read more: Se manifestă prin durere la urinare şi simptome gripale prostatita

Reîntinereşte ţesuturile şi redă vizibilitatea muşchilor pe cale chirurgicală Doctor Cristina Berbecar-Zeca: „Abdominoplastia tonifică peretele abdominal şi elimină tegumentul în exces“

800 5 1de Ştefania Băcanu şi Florica Pintea

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate, la fel şi abdomenul, iar grăsimile se acumulează mult mai rapid. În plus, în urma sarcinilor, abdomenul femeii suferă mari modificări, de cele mai multe ori, inestetice. Abdominoplastia este soluţia pentru remodelarea abdomenului şi eliminarea surplusului de ţesut adipos. Cristina Berbecar - Zeca (medalion), medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, în cadrul Clinicii Zetta, a explicat ce înseamnă această intervenţie şi cum se realizează în cele mai bune condiţii.

Read more: Reîntinereşte ţesuturile şi redă vizibilitatea muşchilor pe cale chirurgicală Doctor Cristina...

Cele mai bune remedii casnice pentru rozacee

800 4 1de Camelia Onciu

Rozaceea este uneori confundată cu o reacție alergică, acnee sau alte probleme dermatologice. Dar, de fapt, este o afec- țiune cronică a pielii care afectează de obicei fața, în special nasul, bărbia, fruntea sau obrajii. Oricine poate suferi de rozacee. Femeile de vârstă mijlocie care au pielea deschisă sunt cele mai afectate.

Read more: Cele mai bune remedii casnice pentru rozacee

Fostul model de la „Victoria’s Secret“ îşi păstrează tenul proaspăt şi cu aspect tineresc Gisele Bündchen: „De la mama am învăţat că frumuseţea nu are vârstă“

799 4 1de Călin Popa şi Daniel Alexandrescu

Este unică. O lume întreagă o cunoaște după numele mic. De o frumusețe naturală uimitoare, fermecătoare cu cei câțiva pistrui și cu părul care mereu pare să fie perfect fără multă bătaie de cap, Gisele Bündchen este o ferventă susținătoare a înfrumusețării minimaliste și una dintre cele mai vizibile și populare activiste de mediu.

Read more: Fostul model de la „Victoria’s Secret“ îşi păstrează tenul proaspăt şi cu aspect tineresc Gisele...

Moda culorilor neon s-a întors. Şi rămâne!

798 4 5de Călin Popa şi Florica Pintea

Recenta apariție spectaculoasă a Primei Doamne a SUA, Melania Trump, într-o rochie verde neon, a demonstrat, dacă mai era nevoie, că acest trend retro nu doar s-a întors în forță, dar este promovat și pentru perioada următoare de personalități considerate emblematice pentru stilul contemporan.

Read more: Moda culorilor neon s-a întors. Şi rămâne!

Bananele, excelente pentru a păstra fermitatea sânilor

798 5 1de Carmen Ciripoiu şi Gabriela Comşa

Simbol al feminității din cele mai vechi timpuri, sânilor le trebuie acordată o atenție specială, pentru a rămâne mereu fermi. Iată câteva metode simple, dar eficiente, să aveți cei mai frumoși sâni la orice vârstă.

Read more: Bananele, excelente pentru a păstra fermitatea sânilor