Main menu

header

Moda digitală naşte rochii „vii“

650 4 4de Roxana Istudor

Designerul olandez Anouk Wipprecht crede că tehnologia poate merge mână în mână cu moda de pe podiumuri și a trecut imediat la acțiune. Lumea digitală și croitoria de înaltă clasă au dat la iveală ținute „vii”.

Read more: Moda digitală naşte rochii „vii“

Roxana Schwartz, make-up artist: „Laminarea genelor oferă cu 30% mai mult volum“

650 4 1de Valeria Roman

Preocupate mereu de aspectul fizic, doamnele și domnișoarele au început din ce în ce mai mult să experimenteze extensiile de gene pentru a avea un look de păpușă Barbie. Procedura duce însă, în timp, la gene firave și fire rare, așadar se impune o perioadă de pauză pentru regenerare. De curând, în saloanele cosmetice se recurge la o nouă metodă, alternativă aplicării de gene false. Aceasta poate fi și soluția salvatoare după ce ați purtat extensii mult timp. Este vorba despre laminarea genelor. Deși sună ciudat și pare să aibă legătură cu papetăria sau cu alte produse de birou, în fapt nu este nici pe departe așa. Procedeul ajută genele să fie mai curbate şi mai dese în doar cinci etape, care durează 90 de minute și are efect timp de o lună. Roxana Schwartz, make-up artist la Clinica Schwartz Medical, este cea care ne-a explicat cum decurge laminarea genelor, dar și cât costă un astfel de răsfăț pentru doamnele care vor o privire seducătoare fără niciun risc.

Read more: Roxana Schwartz, make-up artist: „Laminarea genelor oferă cu 30% mai mult volum“

Dovleacul hrăneşte pielea

649 4 3de Florica Pintea şi Carmen Bădulescu

Odată cu noul sezon, tenul are de suferit. Vântul, ploile şi frigul dimineţilor sunt factori care agresează pielea şi care o fac să devină uscată, ternă şi lipsită de strălucire. Aveți însă la îndemână o multitudine de remedii naturiste menite să combată aceste efecte neplă- cute, cum ar fi dovleacul.

Read more: Dovleacul hrăneşte pielea

Cum obţineţi cu fard albastru o privire magnetică

649 4 1de Gabriela Militaru

Dintre toate nuanțele, albastrul este probabil cel mai greu de purtat atunci când vine vorba despre machiaj. Dar cum această nuanță este din nou în tendințe, trebuie să știți câteva trucuri pentru a obține un look „optzecist” de invidiat.

Read more: Cum obţineţi cu fard albastru o privire magnetică

Şuviţele Cruela domină trendul toamnei

648 4 5de Roxana Istudor

Anul 2017 a fost unul fără limite ale imaginației din perspectiva industriei frumuseții. De la linia de tuș trasată invers până la machiajul cu sprâncene albastre, trendurile uimesc sau, după caz, șochează.

Read more: Şuviţele Cruela domină trendul toamnei

Panoul luminos antiîmbătrânire pentru tot corpul

648 4 3de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Deși în ultimii ani s-a promovat foarte mult ideea dispozitivelor minimaliste pentru întreținerea frumuseții, există o tehnologie care asigură un excelent tratament antiîmbătrânire pentru tot corpul, care poate fi utilizată de femei și de bărbați deopotrivă.

Read more: Panoul luminos antiîmbătrânire pentru tot corpul

Unghiile selfie cu păr, „păpuşi“ la purtătoare

648 4 1de Roxana Istudor

Trendurile pentru păr și unghii nu mai au limită în ceea ce privește creativitatea. O demonstrează o nouă modă, cea a realizării de selfie-uri care apoi sunt redate pe fiecare unghie, cu podoaba capilară cu tot.

Read more: Unghiile selfie cu păr, „păpuşi“ la purtătoare

Măşti cosmetice naturale din roadele toamnei

647 4 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

După o vară fierbinte, în care pielea a fost expusă razelor soarelui și apei mării, este timpul să reveniți la parametrii optimi de sănătate și de frumusețe ai tenului. Legumele și fructele de toamnă vă stau la dispoziție, cu beneficii enorme.

Read more: Măşti cosmetice naturale din roadele toamnei

Faţa de pernă cu cupru, întinerire perpetuă

647 5 3de Roxana Istudor

Pe lângă multitudinea de dispozitive inteligente și loțiuni avansate care luptă cu efectele îmbătrânirii, există și o față de pernă care acționează tot pe această direcție în timp ce vă odihniți.

Read more: Faţa de pernă cu cupru, întinerire perpetuă

Cum vă recuperaţi fără chin şi depresie după naştere Doctor Dana Vasilescu: „Conceptul «mommy makeover» contracarează rapid efectele sarcinii“

647 5 1de Valeria Roman

Nu de puține ori, fericirea de a deveni mămică este umbrită de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, de care femeile reușesc să scape cu greu. Îngrijorate că și-ar putea pune sănătatea în pericol apelând la cure drastice de slăbire, tinerele mămici tânjesc după silueta de altădată și riscă chiar să intre în depresie, copleșite fiind de noua lor problemă. Săptămâna aceasta am stat de vorbă cu doctor Dana Vasilescu (medalion), medic estetician la Centrul medical „Dr. Furtună Dan”, din Capitală, cu o vastă experiență acumulată în cei zece ani de lucru în afara țării. Medicul le încurajează pe tinerele femei să nu dispere dacă greutatea le dă de furcă, și vine și cu argumente solide. După ce le-a practicat cu succes în vestul Europei, doctor Vasilescu a reușit să aducă și la noi în țară și să implementeze în practica sa tehnicile de ultimă generație în chirurgia estetică și îndeosebi în ceea ce privește remodelarea corporală. Este vorba despre o procedură modernă de rejuvenare atât facială, cât și corporală, care le redă mămicilor încrederea în ele, lucru esențial pentru a se putea ocupa de noul lor rol.

Read more: Cum vă recuperaţi fără chin şi depresie după naştere Doctor Dana Vasilescu: „Conceptul «mommy...

Hairstylist Cristi Pascu, despre tendinţele coafurilor de toamnă: „Se poartă bretonul scurt şi culorile arămii“

646 4 1de Luana Mare şi Adrian Barna

Toamna aceasta se anunță a fi una nonconformistă din punctul de vedere al tunsorii, al coafurii și al culorilor abordate. Cele mai noi tendinţe în domeniu se apropie mult de moda britanică, în detrimentul celei franţuzeşti, după cum ne-a explicat hairstylistul Cristi Pascu (foto), inițiatorul concursului „Cel mai bun hairstylist din România” și al Academiei de profil ce-i poartă numele. Doamnele care vor să fie în pas cu moda internaţională vor putea aborda tunsorile care fac ravagii în saloanele londoneze sau în cele de la Paris. Hairstylistul ne dezvăluie principalele tendințe demne de urmat în următorul sezon.

Read more: Hairstylist Cristi Pascu, despre tendinţele coafurilor de toamnă: „Se poartă bretonul scurt şi...