Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Gabriela Niculescu

Pielea feţei are nevoie de atenţie permanentă. O rutină de îngrijire, respectată ca la carte, contribuie la felul în care arată tenul. Măştile cosmetice răsfaţă pielea şi o regenerează. Dacă aţi încercat deja o mască profesională, ştiţi, cu siguranţă, ce beneficii a adus aceasta tenului dumneavoastră. Dar gândiţi-vă ce rezultate pot da măştile preparate integral din ingrediente naturale! Acestea sunt uşor de pregătit şi mult mai ieftine decât cele din comerţ. Rezultatele nu vor întârzia să apară, şi în mod sigur vă vor uimi.

Ciocolata catifelează

Aveţi nevoie de: o linguriţă cu pudră de cacao, trei linguriţe cu o cremă hidratantă pentru ten, două linguriţe cu smântână, un sfert de linguriţă cu miere şi trei linguriţe cu pudră de ovăz. Amestecaţi toate ingredientele până obţineţi o pastă omogenă. Aplicaţi pe faţa curată şi lăsaţi să acţioneze timp de zece minute. Apoi clătiţi cu apă călduţă. Această mască se recomandă tenului normal. Este un produs hidratant, ce lasă pielea moale şi catifelată.

Morcovi, ou și mană, combinația emolientă

Ingredientele necesare sunt: un avocado zdrobit, un morcov fiert şi pasat, o jumătate de lingură cu o cremă hidratantă, un ou bătut şi trei linguriţe cu miere. Amestecaţi toate ingredientele într-un bol. Când compoziţia devine cremoasă, întindeţi-o pe faţă şi pe gât şi lăsaţi-o să acţioneze 15 minute. Îndepărtaţi cu apă rece şi apoi folosiţi un tonic potrivit tenului. Acest tratament poate fi aplicat de două ori pe săptămână şi este indicat pentru orice tip de ten. Este o mască emolientă şi hrănitoare.

Castraveţi și aloe pentru ochi atrăgători

Aveţi nevoie de: un sfert de castravete mare şi o linguriţă cu gel de aloe vera. Pasaţi castravetele bine sau amestecaţi-l într-un blender. Turnaţi zeama într-un bol şi adăugaţi o lingură cu pulpa rămasă. Puneţi şi gelul de aloe vera şi amestecaţi uşor. Răsturnaţi pasta obţinută într-un recipient sterilizat. Aplicaţi gelul pe faţa curată, pe zona de sub ochi, cu ajutorul unui beţişor pentru urechi. Evitaţi contactul direct cu ochii. Lăsaţi să acţioneze timp de zece minute, iar apoi îndepărtaţi cu apă rece. Acest tratament reduce cearcănele şi pungile de sub ochi dacă este folosit de cel puţin două ori pe săptămână.

Pont.Toate aceste măști pot fi păstrate în frigider şi folosite în maximum trei zile de la momentul preparării.

Add comment


Security code
Refresh