Main menu

header

525 4 1de Gabriela Niculescu

Tehnologia avansează rapid, iar noi încercăm să ținem pasul cu ea. Astfel, vă informăm că în magazinele cu produse cosmetice de top puteți găsi un ajutor de nădejde în alegerea fondului de ten. Nu mai este necesară încercarea produsului pe încheietura mâinii sau pe gât, ci doar o „scanare” cu ajutorul dispozitivului iMatch. Acesta analizează fototipul pielii și vă indică nuanța ideală a fondului de ten, pudrei și corectorului pe care trebuie să le folosiți. Astfel, nu veți mai avea probleme cu „efectul de mască” după aplicarea machiajului de zi cu zi sau a celui special.

Identifică exact fototipul pielii

525 4 2Dispozitivul iMatch, care determină subtonul pielii, clasifică femeile în trei categorii după nuanța tenului: cald - cu un ușor pigment auriu sau măsliniu; neutru - la care se clasează femeile cu tenul în nuanțe de bej, nici prea roz, nici prea bronzate; rece - categorie în care intră femeile cu nuanțe rozalii ale pielii. După acest prim pas, aparatul atribuie tonului pielii dumneavoastră unul dintre cele șase niveluri de tonuri generale existente în paleta sa de nuanțe. În acest moment, identifică precum un make-up artist profesionist nuanța corectă a tenului dumneavoastră, cel mai important lucru în aplicarea bazei machiajului.

Țineți cont și de tipul de ten, nu doar de nuanță

Cel de-al treilea pas constă în recomandarea pe care v-o face personalul magazinului în care vă aflați, în conformitate cu rezultatul obținut de gadgetul iMatch, dar și cu tipul dumneavoastră de piele. Spre exemplu, dacă pielea dumneavoastră este uscată, vi se va recomada un fond de ten hidratant, în nuanța ideală. Dacă aveți tenul gras, vă va fi sugerată o formulă ce nu conține uleiuri de hidratare. De asemenea, puteți alege dintr-o listă lungă de formule ale acestui produs cosmetic, cum ar fi, de exemplu, un fond de ten rezistent la transfer, mineral, antioxidant, de fermitate, cu acoperire mare sau o formulă ușoară. În cele din urmă, nuanțele potrivite de corector și de pudră, ca și texturile ideale ale acestora, vor adăuga bazei dumneavoastră de machiaj finisarea perfectă.

Fondurile de ten lichide au formule mai ușoare și încarcă mai puțin tenul, în vreme ce formulele compacte și cremoase acoperă mai bine imperfecțiunile pielii

Sunt analizate trei puncte strategice

Acest accesoriu electronic inteligent garantează plierea perfectă a nuanței fondului de ten pe fiecare fototip de piele printr-o analiză pe loc. Procedura este simplă și constă în demachierea feței, chiar și parțială, în calibrarea instrumentului iMatch și în menținerea lentilei aparatului pe trei puncte strategice: frunte, obraz și bărbie. Imediat, dispozitivul recomandă tușa care vi se potrivește și încă o variantă apropiată. Rămâne să vă consultați mai departe cu specialiștii magazinului pentru ce formulă a fondului de ten optați.