Main menu

header

526 4 3de Gabriela Niculescu

Cercetările NASA au demonstrat că terapia cu lumină determină o regenerare celulară cu până la 200% mai eficientă, ceea ce duce la un proces de vindecare mult mai rapid al țesutului deteriorat.

Astfel, oamenii de știință au dezvoltat un dispozitiv pentru astronauți menit să le grăbească vindecarea tăieturilor și să le atenueze durerile în timpul deplasărilor în spațiu. Acesta este un sistem de îngrijire al pielii, bazat pe lumină, care stimulează fluxul de sânge și circulația. De aici și până la aplicarea sa în industria frumuseții n-a mai fost decât un pas. Specialiștii de la Bio Quasar Tech au încorporat această tehnologie creată de NASA pentru utilizarea în spațiu în dispozitivul Baby Quasar, destinat împătimiților de frumusețe de pe Pământ. Astfel, oamenii simpli se pot bucura de beneficiile terapiei cu lumină în confortul propriilor case, folosind acest dispozitiv pentru a reduce vizibilitatea ridurilor, a vindeca acneea, rozaceea și hiperpigmentarea sau pentru a reduce dimensiunea porilor.

Nu doar tenul poate fi întinerit prin grăbirea procesului de regenerare celulară, ci și rănile, vânătăile și arsurile se pot vindeca mai repede folosind acest dispozitiv