Main menu

header

527 4 3de Gabriela Niculescu

Scannerul Skin Murad sau Murad Youthcam este un nou sistem de analiză a pielii, care a pătruns și pe piața din România, nu doar în cabinetele dermatologice, ci și în saloanele de frumusețe. Acest aparat este menit să ofere clienților posibilitatea de a experimenta o evaluare a sănătății pielii, similară cu o vizită la renumitul dermatolog și creator al dispozitivului, doctorul Howard Murad. Aparatul face o fotografie a feței dumneavoastră și măsoară cinci markeri-cheie de sănătate ai pielii: liniile fine și ridurile; pigmentarea și petele; sensibilitatea și roșeața; inflamația; porii. Astfel, analizând în profunzime tenul dumneavoastră, veți ști cum evoluează și ce tratamente vi se potrivesc pentru a încetini îmbătrânirea.

Arată evoluția dermei în ultimii cinci ani

Procedura este una simplă și pornește de la fotografierea feței și analizarea celor cinci aspecte în profunzime. După ce discutați rezultatele emise de aparat cu terapeutul, dispozitivul vă arată și o machetă a evoluției pielii dumneavoastră în ultimii cinci ani, cu modul în care au avansat anumite probleme, fapt ce reprezintă pentru fiecare femeie un fel de apel de trezire, un proces de conștientizarea a maturizării pielii. După această procedură, specialistul vă recomandă o rutină personalizată cu produse adecvate, pentru a răspunde nevoilor pielii.

Oferă și tratamentul adecvat

Unele dintre problemele întâlnite sunt, din păcate, incluse și în simptomatologia cancerului de piele, tocmai de aceea o scanare corespunzătoare poate preveni nu doar îmbătrânirea, ci și această maladie aflată în ascensiune. Spre exemplu, după o vizită în saloanele sau cabinetele care dețin acest dispozitiv, anumite cliente au fost surprinse să descopere că au avut grupuri de pete pigmentare pe frunte, total invizibile pentru ochiul liber, realizând astfel că trebuie să mărească factorul de protecție solară al cremelor folosite. Cu alte cuvinte, aceasta este o modalitate foarte bună de diagnosticare a oricărei probleme pe care o aveți cu pielea și un mod eficace de a obține un tratament adecvat.

Atenţie! Scannerul Murad Youthcam anticipează și viitorul pielii, dezvăluind cum ar arăta în următorii zece ani. De asemenea, dispozitivul recomandă și modul în care pacienta poate îmbunătăți starea de sănătate a pielii pentru ca tenul să arate mai tânăr decât vârsta biologică.

Creat după 40 de ani de cercetări

Doctorul Murad a investit peste 40 de ani de studii și cercetări pentru a lansa acest dispozitiv, iar investigațiile făcute cu acest scanner au rezultate similare cu diagnosticul pus de însuși doctorul Murad. „Să ajut cât mai mulți oameni cu putință să aibă o piele sănătoasă și să trăiască fericiți este unul dintre obiectivele care au stat la baza cercetărilor, practicii medicale și chiar a vieții mele. În vreme ce, desigur, aș vrea să pot evalua personal fiecare pacient, mă bucur că scannerul Youthcam este disponibil pentru orice persoană preocupată de îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii sale”, a declarat doctorul Howard Murad, profesor al Clinicii de medicină „UCLA” și fondatorul Centrului de îngrijire a pielii „Murad”.