Main menu

header

556 5 1de Alexandra Rotărescu

Cine spune că produsele și serviciile de înfrumusețare sunt destinate exclusiv femeilor?! Unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood profită de toate beneficiile pe care i le oferă industria beauty: de la tratamente cosmetice și gadget-uri cu efecte miraculoase asupra tenului până la adevărate intervenții chirurgicale, care-i promit starului de 51 de ani menținerea unui aspect cât mai tânăr.

Cu 20 de ani mai tânăr

Cea mai recentă premieră de film la care a participat celebrul actor s-a bucurat de toată atenția presei internaționale. Și asta nu pentru că pelicula promovată de Brad Pitt, „By The Sea”, este o adevărată capodoperă a cinematografiei americane, ci pentru că îndrăgitul star avea o mină neobișnuit de împrospătată. Specialiștii în domeniu au analizat îndeaproape chipul vedetei și au ajuns la o concluzie evidentă: soțul Angelinei Jolie a apelat la operații estetice! Obrajii pufoși, tenul strălucitor și aspectul întinerit cu nu mai puțin de 20 de ani al chipului l-au dat de gol pe Brad, care se pare că nu e deloc străin de asemenea intervenții chirurgicale.

Liftinguri și Botox

556 5 2Există numeroase voci care susțin că cel mai atrăgător bărbat de la Hollywood n-a ezitat până acum să-și îmbunătățească în mod sistematic înfățișarea. Astfel, Pitt și-ar fi ajustat forma nasului, ar fi apelat de liftinguri care i-ar fi rotunjit forma colțuroasă a fălcilor și și-ar fi reconturat urechile. Pentru a confirma o posibilă dependență a acestuia de procedurile de înfrumusețare, trebuie remarcat faptul că, la 51 de ani, nu-i atârnă deloc pielea, nici măcar în zona gâtului. O altă ipoteză foarte probabilă este că Botoxul a ajutat, în cazul său, la umplerea ridurilor. Apoi, putem presupune că pleoapa superioară a fost ridicată în timpul unei operații „de rutină”. El neagă vehement că ar fi apelat la operații estetice, însă imaginile din tinerețe, comparate cu cele actuale, sunt dovada faptului că idolul femeilor de pretutindeni și-a dorit într-adevăr menținerea unui aspect tânăr. Nu a exagerat totuși cu procedurile, fața sa păstrându-și naturalețea, iar intervențiile realizate cu profesionalism și moderație n-au făcut decât să-i mărească farmecul și sex-appeal-ul.

Uns cu toate alifiile

Odată cu înaintarea în vârstă, partenerul de viață al celei mai frumoase femei de la Hollywood are o grijă tot mai mare de felul în care arată. Există apropiați de-ai actorului care susțin că Brad petrece nu mai puțin de o oră în fiecare seară curățându-și și hidratându-și tenul înainte de a se băga în pat. Astfel, rutina sa zilnică stă în aplicarea unor creme și loțiuni care înlătură impuritățile, redau prospețimea, tonifică și estompează ridurile de expresie. De asemenea, superstarul american apelează ocazional și la deja faimoasele măști cu oxigen, care funcționează pe baza unui principiu simplu, dar eficient: produc o undă nedureroasă de curent electric, care ajută ingredientele active să penetreze și să revigoreze epiderma.

Fizic de supererou

556 5 3Măsurile pe care le ia Brad zi de zi pentru a preveni îmbătrânirea și a se menține veșnic atrăgător sunt o nimica toată pe lângă pregătirea sa pentru un rol! Astfel, pentru a intra în pielea personajului din filmul „Furia”, Pitt a suportat o transformare fizică impresionantă. Ca să ajungă să arate ca un sergent bine făcut din Al Doilea Război Mondial, actorul s-a antrenat câte cinci zile pe săptămână, timp de trei luni. Exercițiile practicate la sală aveau menirea de a-i dezvolta și de a-i accentua masa musculară, la fel de bine cum trebuia să-i dezvolte puterea și capacitatea de a rezista la un efort fizic deosebit.

Cel mai dur antrenament

Un alt film în care starul hollywoodian și-a etalat fizicul de invidiat a fost „Fight Club”. De fapt, această peliculă a fost deschizătoare de drumuri, în sensul că a pus accentul pe o pregătire fizică extrem de intensă, cu un rezultat mai mult decât lăudabil. Chiar și-n ziua de azi, la 16 ani de la lansarea filmului, există pe internet antrenamentul pe care Brad l-a urmat atunci și care stârnește interesul amatorilor de fitness. Dacă în „Fight Club” Pitt ajunsese să aibă numai 6% grăsime corporală și un trup zvelt, numai fibră, în „Troia”, fizicul acestuia a luat proporții. Câte trei ore zilnic, timp de şapte luni, actorul a lucrat intens cu o echipă întreagă de specialiști - printre care instructori personali, antrenori și nutriționiști -, care i-a sculptat acestuia fiecare mușchi. Pentru a copia fizicul impresionant al eroului grec Ahile, vedeta și-a lucrat în mod special partea superioară a corpului, brațele și pieptul fiind cel mai solicitate în sala de sport.

Șapte mese pe zi

La fel de importantă ca antrenamentul zilnic este și alimentația! E imposibil să faci față unui program fizic solicitant și îndelungat dacă nu ai o dietă adecvată. Ce înseamnă asta? În primul rând, trebuie să mănânci de șapte ori pe zi, la 7:00 dimineața, la 9:30, 12:00, 14:30, 17:00, 19:30 și ultima gustare a zilei este la ora 22:00, înainte de culcare. Toate aceste mese trebuie să includă minimum 30 g proteine, 45 g carbohidrați și 15 g grăsime. Alimentele recomandate într-o astfel de dietă sunt: pui, friptură de porc, ouă, paste din grâu dur, orez brun, cartofi, pâine integrală și ton. Din păcate, multe dintre ele au fost tăiate de pe listă de Brad, deoarece el este vegan și, ca atare, nu consumă nimic din ceea ce provine de la animale.

ATENŢIE! Toate gustările sale conțin proteine, fie că le asimilează cu ajutorul suplimentelor sau le ia din alimentație.

Brad Pitt petrece nu mai puţin de o oră în fiecare seară curăţându-şi şi hidratându-şi tenul înainte de a se băga în pat

Obișnuia să fumeze și să bea alcool, însă a renunțat la aceste obiceiuri nocive din dorința de a se menține sănătos

Vegan sexy

556 5 4Un înfocat activist în ceea ce privește respectarea drepturilor animalelor și unul dintre cei mai vechi și devotați vegani din Cetatea Filmului, Pitt nu suportă s-o privească pe Angelina Jolie cum devorează, la masă, porții impresionante de friptură. De fapt, nu este de acord nici ca şi cei șase copii ai faimosului cuplu să mănânce carne și are tot timpul discuții cu soția sa pe marginea meniului familiei. Din păcate, Brad nu pare să aibă câștig de cauză în această privință: „Am fost și eu vegană o lungă perioadă, însă era să mor din cauza asta! Pur și simplu, eram subnutrită! Iar acum glumesc că secretul frumuseții mele este o friptură în sânge! Ce să fac dacă-mi place carnea?!”, a recunoscut Angie.

Nu consumă mai mult de 75 g carbohidrați pe zi. Asta face ca depozitul de grăsimi să fie consumat de organism prin simpla sa funcționare