Main menu

header

560 4 1de Gabriela Militaru

Cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood arată impecabil în orice situație. Aspectul lor fizic este atât de atent gândit, încât uneori ne întrebăm dacă înfățișarea lor este una reală sau este doar rezultatul unor intervenții artificiale. Un argument în favoarea ideii că nu toate vedetele au apelat la bisturiu pentru a fi frumoase este acela că și mamele lor arată la fel de bine. S-ar putea deci ca moștenirea genetică să-și fi spus cuvântul în cazul multora dintre vedete.

Fiice şi mame cel puţin la fel de renumite

Blythe Danner şi Gwyneth Paltrow

560 4 2Actrița Blythe Danner, cunoscută publicului grație prestanțelor din „Un socru de coșmar” sau din serialul „Will și Grace”, este mama faimoasei Gwyneth Paltrow. Blythe, acum în vârstă de 72 de ani, arată extrem de bine, iar fotografii de-ale sale din tinerețe confirmă o asemănare izbitoare cu fiica sa, pe care o știm din „Shakespeare In Love” (pentru care a câștigat Oscarul) sau din „Talentatul domn Ripley”. Nici nu-i de mirare că cele două prezintă atât de bine: fiica este iniţiatoarea unui număr considerabil de diete şi programe de întreţinere şi antiîmbătrânire de care se pare că beneficiază şi mama.

Melanie Griffith și Dakota Johnson

560 4 3Pe vremea când nu era încă atât de faimoasă, am crezut cu toţii că o ştim de undeva pe Dakota Johnson, dar nu realizam de unde. Imediat după succesul pe care i l-a adus rolul din „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, tânăra de 26 de ani a intrat în atenția tuturor, și așa am aflat că este fiica Melaniei Griffith cu actorul Don Johnson. Cele două actrițe seamănă izbitor, iar Melanie, la 58 de ani, se încăpățânează să țină pasul cu mult mai tânăra sa fiică și să-și convingă fanii că aspectul său fizic nu este rezultatul operațiilor plastice. Recent, actrița din „O femeie face carieră” a postat pe un site de socializare o poză „nefiltrată”, în care Melanie apare machiată discret și radiind de sănătate.

Goldie Hawn și Kate Hudson

560 4 4O altă actriță a cărei mamă este cel puțin la fel de faimoasă și de frumoasă este Kate Hudson. Mama blondei din „Aproape faimoși”, Goldie Hawn, este una dintre puținele actrițe pe care le-am mai putut vedea în costum de baie după ce au împlinit 65 de ani. Ce-i drept, Goldie este una dintre cele mai nonconformiste actrițe de la Hollywood. Extrem de activă la 70 de ani, blonda cu zâmbet divin își concurează de aproape fiica de 36 de ani, cu care se aseamănă destul de mult. Partenera de viață a lui Kurt Russell poate fi văzută deseori savurând o sesiune de jogging pe străzile din Los Angeles, iar Kate o însoțește uneori.

Demi Moore și Runner Willis

560 4 5Tot cu mult sport se întreține și fosta soţie a lui Bruce Willis, Demi Moore. Actrița este obsedată de ideea de a arăta cât mai tânără. Ea şi fata cea mare a lui Bruce Willis, Runner, au avut de-a lungul timpului o relaţie cu peripeţii, în parte cauzată crizei de vârstă a mamei, dar şi atitudinii răzvrătite a fiicei. Cu toate acestea, un lucru este mai mult decât evident: cele două brunete seamănă ca două picături de apă. Binecunoscutele eforturi ale actriţei din „Propunere indecentă” de a se menţine tânără şi cu o siluetă de adolescentă chiar şi la 53 de ani o ajută să semene foarte mult cu fiica sa de 26 de ani, cunoscută pentru succesul obținut la concursul „Dansând cu starurile”. De aceea, în vremurile bune, Demi şi Runner au profitat deseori de asemănarea dintre ele pentru a poza împreună în numeroase pictoriale.

Frumoasele mame din umbră

Kris Jenner și Kim Kardashian

Din aceeași categorie a mamelor care s-au aflat mereu în spatele succesului copiilor lor face parte și Kris Jenner. Mamă a nu mai puțin de șase copii, Kris arată incredibil de bine la 60 de ani. Dar nu este de mirare, pentru că, atunci când ajungi celebru de dragul celebrității (englezescul „socialite”), este musai să lansezi măcar o linie de produse cosmetice. Și așa a făcut și Kris. Împreună cu fiicele sale (Kim, Khloe și Kimberly), ea a pus bazele imperiului Kardashian, formând, alături de acestea, una dintre cele mai faimoase și controversate familii din lume.

Tina Knowles și Beyonce

560 4 6Dacă vă întrebați de unde moștenește Beyonce formele apetisante și chipul fermecător, răspunsul este foarte simplu: de la mama sa. De la Tina a luat faimoasa cântăreață și încrederea în sine, precum și sprijinul în a deveni una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. Tina Knowles are 62 de ani și arată impecabil. Este posibil ca aspectul său să se datoreze și noii căsnicii cu actorul Richard Lawson, care o face foarte fericită, și totuși, asemănarea dintre mamă și fiica sa de 34 de ani ne face să ne dăm seama că Tina a fost dintotdeauna o femeie frumoasă. Beyonce ar trebui să-i mulțumească mamei sale pentru moștenirea genetică pe care i-a lăsat-o.

Valerie Campbell și Naomi Campbell

560 4 7O relație specială, chiar dacă nu la fel de profitabilă, o are și Naomi Campbell cu mama sa, Valerie. În vârstă de 63 de ani, fosta dansatoare de origine jamaicană este o apariție fermecătoare, în ciuda secretului pe care l-a dezvăluit abia în urmă cu doi ani. În 2013, Valerie a recunoscut că la începutul anilor 2000 a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar și că a refuzat reconstrucția mamară după mastectomie. În ciuda acestui impediment, Valerie pare la fel de încrezătoare ca întotdeauna și nu se sfiește să apară pe podiumul de prezentare alături de fiica sa în vârstă de 45 de ani.

Georgia Holt și Cher

560 4 8Poate cea mai în vârstă dintre mamele arătoase ale starurilor este mama cântăreței Cher. La 88 de ani, Georgia Holt este o oglindire a excentricei sale fiice. Deși blondă, Georgia arată fără dubiu o asemănare izbitoare cu bruneta sa fiică în vârstă de 69 de ani. Privindu-le pe amândouă, ne putem da seama cu ușurință că tenul mereu tânăr al lui Cher nu este doar rezultatul operațiilor estetice, ci și al moștenirii genetice de la mama sa.

Adrienne Banfield-Jones și Jada Pinkett Smith

560 4 9De o moștenire genetică fantastică a avut parte și Jada Pinkett Smith. La o primă privire este cu adevărat greu să ne dăm seama dacă nu cumva mama sa, Adrienne Banfield-Jones, arată mai bine decât actrița care și-a împrumutat vocea hipopotamului Gloria din „Madagascar”. Jada are 44 de ani, în timp ce mama sa, Adrienne, a împlinit anul acesta 62 de ani. Cu toate acestea, deseori Adrianne pare mai îndrăzneață și chiar mai în formă decât fiica sa. Anul trecut, Jada a postat pe un site de socializare o poză cu mama sa la plajă, fotografie în care se poate vedea clar că Adrienne nu este deloc străină de sălile de fitness.

Vedete celebre de la Hollywood dovedesc că au moștenit frumusețea de la superbele lor mame

Din tânăra generație, Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Kristen Stewart sau Georgia Jay Jagger sunt şi ele moștenitoarele frumuseții celor care le-au dat viață

560 4 10Nici tații nu se lasă mai prejos: actrița Liv Tyler și cântăreața Jessica Simpson se pot mândri că au moștenit tot ce era mai bun de la tații lor: Steven Tyler, respectiv, Joe Simpson