Main menu

header

564 5 1de Alexandra Rotărescu

N-a fost de-ajuns că a pus mâna pe unul dintre cei mai arătoși Prinți din lume, Ducesa de Cambridge stârnește admirație sau chiar invidie de fiecare dată când își afișează fizicul adolescentin. Dar ceea ce adâncește cuțitul în rană e faptul că celebra mămică a doi copii mici nu ține dietă. În schimb, nu ratează nicio ocazie de a face mișcare…

Consumă preparate cu aport caloric redus

564 5 2Fire dinamică, Catherine Elizabeth a afișat dintotdeauna o siluetă atletică, bine lucrată la sala de sport. În facultate, se deplasa mai peste tot cu bicicleta, vâslea, juca tenis, schia, făcea jogging și mai toate sporturile existente. Acum iese, cât mai des posibil, cu Prințul George (2 ani) în aer liber ca să se joace cu neastâmpăratul puști sau aleargă prin parc împingând căruciorul cu Prințesa Charlotte (9 luni). Iar dacă cei doi micuți își iau porția zilnică de somn, Kate se ia la întrecere prin curte cu cățelul familiei, Lupo. Important e că încearcă să-și mențină stilul de viață activ, în ciuda responsabilităților sale maternale și ale angajamentelor pe care le are în calitate de Alteță Regală.

E limpede că simte presiunea de-a arăta tot timpul ca scoasă din cutie, având presa britanică și chiar internațională pe urmele ei la fiecare pas pe care-l face. Așadar, din moment ce a devenit iubita stabilă a Prințului William de Wales și mai apoi soția lui, a început să fie mai conștientă de alegerile vestimentare și culinare pe care le face zi de zi. Surse din apropierea cuplului regal au declarat tabloidelor britanice că atunci când cei doi soți ies în oraș să ia cina, el comandă tot ce poftește, pe când ea se rezumă la preparate cu aport caloric redus și la un singur pahar cu vin alb sau cocteiluri cu minimum de calorii. Cei mai mulți dintre noi am spune că asemenea restricții nu sunt necesare în cazul frumoasei de 34 de ani, în timp ce unii chiar ar adăuga că un surplus de câteva kilograme s-ar potrivi de minune englezoaicei de 1,75 m. Doar și-a revenit spectaculos după cele două sarcini pe care le-a avut și nu se află în niciun pericol să se îngrașe excesiv în viitorul apropiat!

Tot mai interesată de mâncarea crudă

564 5 3Obișnuită să aibă o talie ca trasă prin inel, Catherine nu vrea să riște să ia proporții, renunțând la sport în favoarea consumului de mâncare plină de grăsimi și zaharuri. Chiar și-așa, nici nu are de gând prea curând să renunțe la slăbiciunile sale culinare, ci plănuiește să se bucure în continuare de avantajele poziției sale privilegiate. Printre preparatele preferate se numără, în momentul de față, Ceviche, adică fructe de mare sau pește consumat crud și asezonat cu sos citric și condimente, gazpachio, care este o supă de roșii servită rece, salată de pepene, tabbouleh și lapte de migdale. Iar, mai nou, există anumite zvonuri conform cărora Ducesa a devenit tot mai interesată de mâncarea crudă. „Kate are deja silueta perfectă, însă își dorește să aibă, de asemenea, și un ten lipsit de imperfecțiuni, de aceea se îndreaptă tot mai mult spre o alimentație cât mai sănătoasă”, a dezvăluit un apropiat de-al său. Cu toate că are bucătar la dispoziție 24 de ore din 24 și-i poate găti orice poftește, Kate nu are pretenții culinare extravagante și, în niciun caz, nu a devenit adepta unei diete exclusiv nepreparate termic. Cel puțin nu încă!

Petrece cel puțin o oră pe zi în sala de sport din casa lor

564 5 4În 2007, când William i-a dat papucii pentru o anume perioadă, Kate și-a consumat energia și nervii vâslind în cursele pe apă la care participa. Se antrena pe Tamisa de fiecare dată când îi permitea programul universitar și apoi profesional și făcea exerciții fizice de cinci ori pe săptămână, combinând fitness-ul cu Pilates și cardio. Efortul intens depus atunci i-a modificat chiar forma corpului, spun specialiștii, masa musculară crescând vizibil. După ce s-a împăcat cu Prințul Will, viitoarea Regină consoartă a Marii Britanii nu s-a lăsat pe tânjală, dimpotrivă, și-a intensificat rutina de exerciții fizice. Din 2008, Catherine a început să-și petreacă cel puțin o oră, în fiecare zi în sala de sport din casa lor, Palatul Kensington, unde jumătatea sa - alt adept al stilului de viață activ - i-a umplut o încăpere întreagă cu aparate fitness de ultimă generație. Mare amatoare de sport, Alteța Sa Regală n-a renunțat să facă mișcare nici când a fost însărcinată. Ședințele de Pilates au ajutat-o să se mențină în formă pe timpul sarcinilor și să revină, după cele două nașteri, foarte repede la silueta filiformă de dinainte de a rămâne gravidă.

Viitoarea Regină a Marii Britanii are un stil de viață cât mai activ

În facultate, Kate se deplasa mai peste tot cu bicicleta, vâslea, juca tenis, schia, făcea jogging și mai toate sporturile existente

Rutina de înfrumuseţare a Ducesei

Pletele lui Kate sunt invidiate de întreaga populație feminină a planetei. Prețurile percepute de hair-stilistul său, James Pryce, sunt 250 de dolari pentru un tuns și 100 de dolari pentru un coafat, iar costul pentru tratamentele de păr Kérastase, pe care Catherine le adoră, este între 20 de dolari și 30 de dolari. Totalul se ridică la aproximativ 6.000 de dolari cheltuiți anual pentru podoaba capilară.

S-a machiat singură când a fost mireasă

564 5 5E adevărat că frumoasa șatenă s-a machiat singură când a fost mireasă, însă nu s-a încumetat să facă un gest de-o asemenea îndrăzneală decât după ce a luat lecții de la un expert în domeniu, Arabella Preston, care percepe sume de 100 de dolari pe oră atunci când dă consultații. Produsele cosmetice pe care le folosește Alteța Sa Regală sunt achiziționate de la Bobbi Brown și costă în jur de 900 de dolari pe an. Soția lui Will apelează ocazional și la un tratament facial pe bază de înțepături de albine, marca Deborah Mitchell, care se ridică la 267 de dolari.

Se bronzează artificial

E bine știut faptul că viitoarea Regină a Marii Britanii se bronzează artificial, o ședință costând-o în jur de 120 de dolari. Însă mult mai mult alocă Middleton pe întreținerea danturii. Numai albirea dinților se ridică la aproape 1.000 de dolari la cabinetul stomatologic al doctorului Didier Fillion, pe care îl frecventează aceasta.

A apelat și la revoluționarul Piloxing

Atunci când ai milioane de priviri asupra ta, trebuie să arăți cât mai bine posibil! Iar Kate n-a dezamăgit pe nimeni în ziua când a devenit soția Prințului William, etalând o siluetă de invidiat. Cum s-a pregătit pentru marele eveniment? Se pare că joggingul, schiatul și vâslitul n-au lipsit din activitățile sale constante. Mai mult de-atât, Ducesa a apelat și la revoluționarul Piloxing, o combinație de Pilates și box, care poate fi practicat acum de orice muritor de rând din Londra.