Main menu

header

  Vacuumul facial stimulează mecanismele proprii ale tenului în lupta cu ridurile, fiind mai eficient decât oricare alt tratament cosmetic. Vacuumul acţionează asupra ţesutului conjunctiv cutanat şi subcutanat şi favorizează eliminarea toxinelor. Este cea mai eficientă metodă de a scăpa de celulită, dar şi de ridurile de expresie, pentru că stimulează schimburile celulare şi mobilizează ţesutul, redând fermitatea şi elasticitatea pielii, favorizând o exfoliere delicată şi restabilind luminozitatea naturală a pielii.
Masajul endermologic, o tehnologie revoluţionară

  Metoda pe baza căreia funcţionează acest tratament revoluţionar mai este numită şiaspiraţie, procedeu ce duce la un masaj profund şi sistematic.
Masajul endermologic este o tehnologie revoluţionară de stimulare a sintezei de colagen şi de elastină, menită să reducă ridurile de expresie, cearcănele şi pungile de sub ochi. Acest tip de masaj este benefic şi pentru persoanele care doresc să slăbească la nivelul feţei şi mai ales pentru a scăpa de bărbia dublă, dar şi pentru ridicarea pomeţilor. Chiar dacă ţineţi o dietă şi faceţi sport, anumite zone ale corpului nu pot fi modelate decât cu ajutorul masajelor. Doctor estetician Mirela Miertoiu este de părere că vacuumul este principalul procedeu şi cel mai eficient în vederea subţierii bărbiei duble. Întreaga faţă poate fi remodelată prin câteva şedinţe de vacuum. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi consecvenţi.

Spuneţi adio bărbiei duble

  Vacuumul va face presiune negativă şi pozitivă, realizându-se un masaj veno-limfatic, stimulând ganglionii limfatici de la nivelul feţei. Acest tip de masaj realizează o hiperemie (uşoară înroşire a pielii), ce favorizează absorbţia principiilor active din uleiurile de masaj, dar şi a măştilor ce se aplică după masaj. Astfel, se va produce o slăbire în centimetri, vizibilă încă de la prima şedinţă de tratament.
Se realizează un lifting profund
În timpul tratamentului cu vacuum se mai produce şi o exfoliere fiziologică, îndepărtându-se celulele moarte. Astfel, tenul rămâne catifelat şi luminos. Cu acest tip de masaj se pot realiza un lifting profund, slăbirea bărbiei duble, drenajul limfatic pentru ochii încercănaţi şi cu pungi, dar este ideal mai ales pentru persoanele care au retenţie hidrică patologică. Durata unei şedinţe de vacuum este între 30 şi 40 de minute, în funcţie de tipul de ten şi de fiecare persoană în parte.

Ajută la producerea de elastină şi de colagen

  Masajul numit vacuum produce o „rulare” a pielii şi este cea mai acceptată şi studiată metodă pentru tratamentul direct, nonchirurgical al celulitei. Studiile demonstrează că masajul cu vacuum stimulează îmbunătăţirea circulaţiei sangvine cu aproape 400% şi creşterea producţiei de colagen cu până la 130% în cazul efectuării acestuia pe o perioadă îndelungată.

Grăsimea se topeşte de la prima şedinţă!


  Terapia cu vacuum este de fapt un masaj profund, ce se efectuează pe o suprafaţă mare a corpului, prin intermediul unui aparat dotat cu „ventuze” de diferite mărimi. Cu ajutorul acestora, pielea este desprinsă de grăsime şi grăsimea de musculatură, producându-se spargerea nodulilor de celulită şi desfacerea stratului adipos, restabilindu-se astfel aspectul neted al pielii. Practic, grăsimea începe să se topească încă de la prima şedinţă. Tratamentul poate fi efectuat atât intens, accelerator, cât şi lent, relaxant. Tratamentul cu vacuum se efectuează cu ajutorul unui ulei sau al unei creme anticelulitice. După primele două-trei şedinţe, majoritatea pacientelor observă că dezagreabila celulită începe să dispară. Coaja de portocală va fi doar un vis urât! Cel puţin doi centimetri vor lipsi de pe locul pe care s-a produs masajul. Tratamentul include minimum 12 şedinţe obligatorii, însă este personalizat în funcţie de aşteptările şi de nevoile pe care le aveţi. Vacuumul combinat cu electrostimularea accelerează procesul de slăbire!
Ana-Maria Cocea
Sfaturi

- În primă fază, celulita poate fi mai vizibilă (pentru că este adusă la suprafaţă), urmând ca în viitoarele şedinţe de vacuum să fie diminuată până la dispariţie;

- Tratamentul de slăbire poate fi relativ dureros, pentru că zonele cu celulită sunt foarte sensibile;

- Vacuumul nu se efectuează pe locurile cu vase de sânge sparte;

- Dieta şi sportul ar trebui să devină un stil de viaţă, iar masajul cu vacuum doar să ajusteze poblemele corporale pe care fiecare le are.