Main menu

header

573 5 1de Gabriela Militaru

Starurile plătesc mii de dolari lunar pentru a arăta impecabil. Există însă și situații în care până și cele mai frumoase femei din lume preferă produsele de înfrumusețare preparate chiar de ele acasă.

Exfoliantul lui Cate Blanchett

Când sunteți în căutarea unui produs care să ajute la exfolierea pielii moarte, Cate Blanchett are soluția perfectă pe care o puteți face acasă. „Uleiurile de măsline și de macadamia sunt foarte bune pentru tenul tău. Eu obișnuiesc să le combin într-un gomaj făcut în casă, la care adaug suc de grepfrut și sare de mare. Este un truc de frumusețe învățat de la o bună prietenă de-a mea”, a împărtășit actriţa recent pentru revista „InStyle UK”.

„Îngeraşul” Erin Heatherton utilizează o mască facială dulce

573 5 2Dacă un amestec făcut în casă funcționează în cazul unui model de la Victoria’s Secret, atunci, cu siguranță, este foarte bun pentru orice femeie. Superba Erin Heatherton a mărturisit de curând că ideea de a folosi produse făcute în casă i-a venit după ce, în urmă cu câțiva ani, în timpul unei deplasări cu avionul, bagajele i-au fost rătăcite pentru mai multe zile. În disperare de cauză, modelul a ales să își prepare singură un amestec de urgență, care, în timp, a devenit de nelipsit din rutina sa zilnică. „Medicul meu mi-a spus că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să folosesc iaurt și miere pentru o mască. Iaurtul conține acid lactic și ajută la eliminarea celulelor moarte, în timp de mierea are efect cicatrizant”, a explicat Erin pentru „Us Magazine”. „În plus, poți comanda iaurt și miere la orice hotel”, a glumit ea.

Bizara mască de păr a lui Blake Lively

573 5 3Într-un interviu acordat pentru Byrdie.com, tânăra mamă Blake Lively a dezvăluit că, oricât ar părea de ciudat, maioneza este extrem de hrănitoare pentru firul de păr. În plus, poate fi făcută acasă oricând aveţi chef de un tratament natural. „Mama obișnuia să-și pună ulei sau maioneză pe vârfurile părului înainte de a face duș. În felul acesta, atunci când folosea șamponul, acesta nu-i afecta firul de păr, uscându-l. Dimpotrivă, îi lăsa firul curat și mătăsos”, a povestit actrița, care a mărturisit că folosește același truc și, grație acestuia, are un păr atât de frumos.

Pliculeţe cu ceai pentru cearcănele Oliviei Wilde

573 5 4Cearcănele și pungile de sub ochi sunt o problemă serioasă pentru multe femei trecute de 30 de ani. Există însă soluții la îndemâna oricui. Olivia Wilde recurge deja la un produs pe care îl pregătește singură și care este foarte ușor de folosit. Actrița a dezvăluit pentru „Us Magazine” că după o zi de lucru pe platourile de filmare folosește pliculețe de ceai înmuiate în apă, pe care le aplică sub ochi. „Funcționează cel mai bine dacă sunt reci”, explică ea, adăugând că tratamentul dă rezultate minunate în privința pielii umflate și obosite de sub ochi.

Miranda Kerr recurge la ulei de cocos pentru orice

573 5 5„Gătesc cu el, îmi tratez părul, îmi îndepărtez machiajul, pentru că este foarte blând cu ochii sensibili”, a declarat ea pentru „The Huffington Post”. „Dacă aveți o arsură, de exemplu, dacă v-ați ars cu placa de întins părul, puteți pune o picătură de ulei de cocos peste rană și ajută foarte mult. Uneori, eu dorm cu ulei de cocos în păr toată noaptea”, a adăugat ea. Miranda este atât de mulțumită de rezultate, încât a introdus uleiul de cocos și în produsele din lina sa de înfrumusețare, în special în cremele exfoliante care conțin și ulei de măsline și sare de mare.

Remediu pentru arsuri à la Salma Hayek

573 5 6„Cel mai bun sfat pe care pot să-l dau în materie de produse de îngrijire este o rețetă pe care bunica o folosea în cazul arsurilor. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru că i-a salvat mâna fiicei mele. Dacă spargeți un ou și-l puneți peste locul ars nu doar că durerea va dispărea și rana se va vindeca, dar nu vor rămâne nici cicatrice”, a explicat ea pentru „Refinery29”.

Usturoi în cana cu espresso a Zoei Saldana

573 5 7Originară din Caraibe, actrița a mărturisit pentru revista „Allure” că în copilărie a învățat cât de importante sunt tratamentele naturale pentru organism. „În materie de frumusețe, în Caraibe ne inspiram din rețete italienești. Eu, de exemplu, beau de când mă știu o linguriță cu ulei de măsline, pentru că este foarte sănătos. Uneori, toc mărunt puțin usturoi și-l pun în cana cu espresso, pentru că reglează presiunea sângelui și mă ajută să am unghii frumoase”, spune ea.

Padmei Lakshmi, maestra sărurilor de baie

Gazda show-ului american „Top Chef” (care a inspirat emisiunile de gen de la noi) a mărturisit de curând că de ani buni îşi prepară singură acasă cea mai mare parte a produselor de întreținere a pielii. „Îmi pregătesc singură sărurile de baie. Încep cu sarea Epsom la care adaug ulei de jojoba și orice alt ulei esențial consider eu că este nevoie. Și asta nu e tot ce fac. De foarte multă vreme îmi prepar singură parfumurile și uleiurile de masaj. Este ca și cum aș găti”, a declarat ea pentru revista Us Magazine.