Main menu

header

573 4 1de Gabriela Niculescu

Există oare vreun produs care să fi câştigat la fel de multă popularitate precum beauty blenderul? Puneţi bureţelul magic într-o cameră plină cu farduri, iar acesta va ieşi cu siguranţă în evidenţă. În cazul în care nu sunteţi familiarizate cu acest bureţel în formă de ou, trebuie să ştiţi că acesta vă sare în ajutor de fiecare dată când vreţi să aplicaţi un fond de ten, BB cream, corector sau chiar şi pudră. Make-up artiştii au împărtăşit deja sfaturile lor despre utilizarea beauty blenderului, pentru a vă convinge că acest produs nu se compară cu niciun altul destinat aplicării produselor cosmetice pe ten.

Achiziţionaţi unul original

573 4 2Specialiştii recomandă să vă achiziţionaţi un beauty blender original, care, în opinia lor, îşi merită toţi banii, deoarece multe firme au încercat să scoată copii ale acestuia, dar, din păcate, aceste copii nu au reuşit să ajungă la performanţele beauty blenderului original. Cel mai utilizat este cel de culoare roz neon. Beauty blenderul original se foloseşte foarte uşor prin mişcări de tapotare, deoarece face un blending perfect ca de aerograf şi face ca pielea să arate superb. Ca şi orice alt produs, veţi obţine rezultatele optime doar dacă îl veţi folosi corect, aşa că am pregătit o serie de sfaturi de la make-up artista Katiuşa Popovici, pe care este necesar să le urmaţi atunci când folosiţi beauty blenderul.

Întrebuinţaţi acest bureţel umed

Folosiţi acest bureţel umed, deoarece materialul din care este fabricat cere acest lucru. Îl băgaţi sub jetul de apă până când acesta îşi dublează aproape dimensiunea, iar apoi îl stoarceţi foarte bine. Puteţi chiar să-l mai băgaţi la final într-un şerveţel şi să-l mai presaţi uşor pentru a-i absorbi tot surplusul de apă. Va deveni moale şi foarte fin la atingere, o mare plăcere să îl simţiţi pe piele. Niciodată să nu îl folosiţi uscat, deoarece, când este folosit uscat, bureţelul se îmbibă cu mai mult produs, iar acesta va deveni mai greu de aplicat şi nu se va mai întinde uniform.

Pentru aplicare uniformă folosiţi tehnica de tapotare

Apoi, nu acoperiţi tot bureţelul cu fond de ten, puneţi puţin câte puţin. Puteţi aplica produsul de make-up direct pe mână şi să luaţi cu bureţelul câte puţin sau să aplicaţi produsul direct pe bureţel. Pentru a aplica fondul de ten uniform pe faţă folosiţi tehnica de tapotare.

PONT. Este bine ca după fiecare folosire să îl spălaţi uşor cu apă şi săpun sau cu o soluţie specială de curăţare.

Atrage surplusul fără a lăsa denivelări

Un alt sfat pe care vi-l oferă specialiştii este să nu vă stresaţi dacă faceţi vreo greşeală. Nu trebuie să ştergeţi tot fondul de ten de pe faţă în cazul în care aţi aplicat prea mult. Folosiţi cealaltă parte a bureţelului, cea care este curată, şi încercaţi să uniformizaţi produsul. Beauty blenderul este foarte absorbant, iar, spre deosebire de o pensulă, va atrage surplusul, fără a lăsa denivelări sau linii ciudate pe piele.