Main menu

header

577 4 2de Gabriela Niculescu

Aveţi un smartphone sau un ceas inteligent? Ei bine, acum puteţi avea şi un deodorant deştept! Vă întrebaţi cum poate fi un astfel de produs inteligent? Ei bine, ClickStick este primul deodorant inteligent din lume, deoarece are dozare precis controlată, reumplere ecologică și un aspect modern. A fost conceput pentru a economisi şi pentru a folosi exact cantitatea necesară de produs de care aveţi nevoie zilnic.

Este conceput de oamenii de știință care proiectează rachete

Aplicatorul distribuie o cantitate exactă de deodorant de fiecare dată când apăsați un buton, iar dispozitivul său se poate reumple. Astfel, ideea este să se minimizeze risipa de produs, lucru resimţit inclusiv în buzunarul dumneavoastră. Doi doctoranzi în inginerie mecanică și aerospațială la Universitatea Princeton au creat dispozitivul şi, după o campanie de succes destinată inventatorilor debutanţi susţinută de aceştia doi, Click Stick şi produsul de reumplere sunt acum disponibile pentru comandă online. Pe site-ul producătorilor americani există chiar şi o aplicație care, printre altele, vă poate aminti când să comandaţi rezervele, calculând numărul de aplicări zilnice şi cantitatea utilizată.

Cu ajutorul acestui dispozitiv scăpaţi atât de excesul de deodorant aplicat pe piele, cât şi de mirosul neplăcut cauzat de folosirea unei cantităţi prea mici de produs