Main menu

header

580 4 1de Gabriela Militaru

Cine nu-și dorește un ten cu aspect tânăr și natural fără a pierde timpul la salonul de înfrumusețare? VisaCare este noua soluție în acest sens. Dispozitivul lansat recent de Philips vă oferă masaj facial și stimulare a circulației sângelui în același timp cu îndepărtarea celulelor moarte.

Revitalizare noninvazivă

580 4 2VisaCare este un dispozitiv ușor de mânuit, care le permite femeilor să apeleze singure, acasă, la procedeul de microdermabraziune (exfoliere fină a stratului superior de celule moarte). Cu ajutorul noii invenții de la Philips, pielea este nu doar „șlefuită”, dar și ridicată și întinsă delicat, pentru ca dispozitivul să acționeze în sensul masării straturilor mai profunde ale pielii. Circulația sângelui la nivelul feței este mult îmbunătățită, permițând oxigenului și substanțelor nutritive să vină la suprafață și să acționeze asupra pielii. Aparatul este conceput astfel încât să stimuleze și producţia de colagen şi elastină care ajută la recăpătarea elasticității pielii.

VisaCare include două capete (sensibil şi normal) destinate pentru diferite niveluri ale sensibilităţii pielii. Din studiile făcute de specialiști în vederea testării noului dispozitiv Philips, după patru-şase săptămâni, peste 85% dintre femeile care au participat la testare au raportat un aspect mai fin al tenului, dar și un plus de luminozitate a acestuia.

Pentru rezultate uimitoare, VisaCare se folosește, timp de cinci minute, de două ori pe săptămână