Main menu

header

601 4 3de Gabriela Militaru

Părul nedorit este extrem de nesuferit. La fel sunt și sesiunile prelungite de epilat la salon. Prin urmare, noua metodă de epilare definitivă de acasă vine într-un moment cum nu se poate mai potrivit.

Eficiență de 100%

Recent a apăut pe piață epilatorul Silk’n Flash&Go, care le ajută pe femei să scape de interminabilele ședințe de epilat. Aparatul poate fi folosit cu ușurință și cu succes acasă, pentru îndepărtarea permanentă a firelor de păr nedorite. Dispozitivul a fost testat dermatologic și aprobat în Statele Unite ale Americii de FDA (Food and Drug Administration). Studiile inițiate în vederea testării eficacității dispozitivului au relevat că părul nedorit a dispărut (în proporţie de 70%) în cazul celor care au folosit epilatorul timp de trei luni. De asemenea, majoritatea subiecților au declarat că, după opt luni de utilizare, eficiența epilatorului a urcat la 100%.

Este utilizată tehnologia luminii pulsate

Epilatorul Silk’n Flash&Go folosește tehnologia luminii pulsate pentru a slăbi rădăcina, care, în cele din urmă, nu mai produce fire de păr. Energia luminoasă este absorbită de foliculii firului de păr, în timp ce zonele de țesut din preajmă își păstrează temperatura normală. Intervenția este deci noninvazivă și nedureroasă. Silk’n Flash&Go se utilizează ca un epilator obișnuit (prin urmare, cu aceeași frecvență), fiind nevoie de şase-opt tratamente pentru ca dispozitivul să-și dovedească eficiența maximă.

Epilatorul folosește tehnologia luminii pulsate pentru a slăbi rădăcina, care, în cele din urmă, nu mai produce fire de păr