Main menu

header

de Elena Şerban

Actriţa americană Angelina Jolie a fost obligată să adopte o dietă alimentară severă pentru următorul său proiect cinematografic. Soţia lui Brad Pitt va interpreta în lungmetrajul „Salt” rolul unui agent CIA obligat să se deghizeze în bărbat.

Mese din două în două ore
Potrivit unor prietene, Angelina trebuie să slăbească aproximativ zece kilograme într-un interval de 21 de zile. „Pentru a juca rolul unui bărbat, într-o manieră convingătoare, Angelina trebuie să îşi piardă rotunjimile”, au explicat apropiaţii actriţei americane.
Astfel, pentru a arăta exact ca un bărbat, actriţa a ales o dietă de detoxifiere destul de strictă pentru a-şi subţia şi mai mult silueta.
Dieta, care era extrem de populară la Hollywood în 2007, este foarte severă. Este interzis total să se consume alimente solide. Hrana solidă este compensată în totalitate de lichide, ce trebuie băute din două în două ore.

Dietă periculoasă
În categoria lichide se pot înscrie ciorbe, supe, sucuri de fructe sau de legume şi lactate. Băutura detoxifiantă „secretă“ a divei este realizată din suc de lămâie, ardei, piper şi arţar. De aceea, apropiaţii actriţei susţin că acum, la mai bine de o lună de la începerea dietei, Angelina se simte foarte slăbită şi are o permanentă stare de oboseală. Din acest motiv şi pentru a nu cădea prin casă cum se temea soţul său, Angelina a fost nevoită să introducă în alimentaţie şi mici cantităţi de hrană solidă. De altfel, Brad Pitt încearcă din răsputeri să-şi determine consoarta să renunţe la dietă, considerând că aceasta e periculoasă.