Main menu

header

613 5 1de Cătălina Tăgârţă

Vă uitați în oglindă și nu vă mai place ce vedeți? Dacă nu reușiți să scăpați de riduri și pielea a început să capete un aspect neplăcut (a devenit subțire, neirigată, neoxigenată), ar fi cazul să luați măsuri. E cunoscut faptul că, odată instalate și adâncite, ridurile vor fi apoi mai greu de îndepărtat - dar nu şi imposibil. Florica Munteanu (foto), managerul Centrului German de Biorezonanță și Dermato-Cosmetică „DermaVital”, ne-a spus mai multe despre procedurile moderne de remodelare facială utilizată de experții în domeniu, disponibile acum și în România.

„Se adresează în prima linie femeilor mature”

- Femeile sunt în general mai preocupate de aspectul fizic decât bărbații, și nu e un secret pentru nimeni că, după o anumită vârstă, se luptă cu ridurile. Am înțeles că de ceva vreme dispuneți de o soluție salvatoare. Despre ce este vorba?

- Este vorba despre Linia Ceromone, care vine în ajutorul persoanelor cu riduri, piele subțire, neirigată și neoxigenată din cauza pierderii de hormoni. Deși nu există limită de vârstă, procedura se adresează în prima linie femeilor mature, care au cea mai mare nevoie de reîntinerire și de refacerea conturului feței din cauza tenului căzut, puțin luminos. Însă sunt și cazuri în care se intervine în scop preventiv, acolo unde moștenirea genetică este cunoscută cu probleme.

„Se curăță întâi pielea cu diamante și oxigen”

613 5 2- În ce constă mai exact terapia de înfrumusețare amintită?

- Terapia constă în aplicarea de seruri, creme și/sau loțiuni, în funcție de necesitatea tenului și mai ales de sezonul în care se începe tratamentul. Introducerea în piele (celula matrice) se face cu ajutorul aparatului Oxyjet Star, dar doar după curățarea tenului cu diamante și oxigen... Produsele utilizate, care sunt alese în funcție de nevoile fiecărei persoane, pătrund în stratul cel mai profund al tenului. După acest pas urmează aplicarea unei măști, apoi bioliftingul facial cu lumini de diferite culori, conform tenului. Terapia este personalizată în funcție de gradul de oboseală al tenului, de riduri, de pete maronii sau/și de urme lăsate de acnee. Acest gen de tratament se recomandă cu mult succes și persoanelor care doresc să-și facă intervenții chirurgicale la față.

- Cum ajută în această situație?

- Terapia stabilizează musculatura feței și îmbunătățește circulația tenului, oxigenează în profunzime. O stabilizare a tenului înainte de intervenția chirurgicală este în avantaj de fiecare dată, pentru că aria intervenției chirurgicale se restrânge dramatic. De aceea pot afirma că este o linie de îngrijire și de prevenție la cele mai înalte standarduri de calitate din lume în domeniul dermato-cosmeticii.

„Produsele conțin substanțe extrase din soia”

- Ce conțin produsele care se pun în aparat și ajung în profunzimea pielii?

- Linia Ceromone conține substanțe active asemănătoare hormonilor, extrase din soia printr-un proces complex. Substanța obținută conține o cantitate mare de izoflavoni, a căror structură este foarte asemănătoare cu cea a estrogenului (un hormon feminin cu un efect revoluționar asupra pielii - întinerește și reconturează fără efecte secundare, delicat și sigur).

- Ce se întâmplă în organism după ce sunt aplicate aceste produse pe bază de soia?

- Pierderea naturală a colagenului solubil al pielii este încetinită. Izoflavonii îmbunătățesc toleranța pielii la radiațiile UV. În plus, aplicarea după epilare încetinește creșterea părului. Alte avantaje ale utilizării sunt: prevenirea îmbărânirii premature, tratamentul pielii mature, atrofiate, cu aspect de pergament.

„Hidratarea se produce din interior spre exterior”

- Cum funcționează aparatul? Mai detaliați puțin procedura în sine, vă rog!

- În funcție de necesitatea tenului, serul, cremele și loțiunile într-o formulă micromoleculară sunt introduse în piele prin „injecții fără ace”, prin puterea oxigenului pur, a oxigenului hiperbaric. Ele acționează direct pe celula bazală, unde se formează un depozit de hidratare permanentă cu acid hialuronic, colagen, elastină, vitamine etc., e un proces amplu. Hidratarea tenului se produce din interior spre exterior, în funcție de necesitate. Deci, efectele utilizării procedurii sunt: hidratare, antiîmbătrânire, reducerea ridurilor de suprafață, eliminarea petelor maronii de pe ten, un ten frumos hidratat și luminos. În plus, ingredientele (lipidele esențiale din ulei de borago officinalis și ulei de sâmbure de strugure, vitaminele A, C și E, uleiuri esenţiale de squalena) din componența produselor asigură refacerea biomatricei pielii.

În paralel se face biolifting cu lumini de diferite culori

- Spuneați că înainte de aplicarea tratamentului cu ajutorul aparatului Oxyjet Star se recomandă o curățare a tenului.

- Într-adevăr, la început se face o curățare a tenului cu diamante (se îndepărtează celulele moarte). În timpul procedurii, clientul/a stă relaxat/ă pe un pat de cosmetică. Tratamentul nu este dureros, nu are efecte secundare, ci numai efecte benefice. La final rămâne tenul curat, hidratat în mod natural și intens revitalizat. Următoarea etapă a tratamentului este aplicarea (conform necesității tenului) unei fiole cu hidramină. Apoi se face o mască de reîntinerire din aceeași gamă. În același timp lucrează bioliftingul cu lumini de diferite culori, care calmează și, de asemenea, susțin procesul de penetrare a substanțelor aplicate în profunzimea tenului. Finalul terapiei îl constituie aplicarea unei creme bogate în elemente hrănitoare cu ingrediente active.

„Terapia este personalizată în funcție de gradul de oboseală al tenului, de riduri, de pete maronii sau/și de urme lăsate de acnee. Acest gen de tratament se recomandă cu mult succes și persoanelor care doresc să-și facă intervenții chirurgicale la față“

Sunt necesare minimum trei şedinţe

613 5 3- De câte ședințe este nevoie pentru obținerea celor mai bune rezultate?

- De obicei oferim acest tratament în formă de trei ședințe, însă, în funcție de necesități, specialiștii noștri recomandă această procedură sau altele. E important ca persoana să primească tratamentul care i se potrivește cel mai bine.