Main menu

header

de Cătălina Tăgârță

Dacă anul trecut a fost la modă machiajul bazat pe smokey eye și buze conturate, iar bătălia pentru culoarea preferată s-a dat între rozul cuarț și albastrul seren, în 2017, machiajul în stil nude va avea scopul de a pune în evidență frumusețea naturală a feței. Și totuși, pentru participarea la evenimente speciale, aurul, bronzul și argintul se transformă din materiale pentru confecționarea bijuteriilor în decorații pentru pleoape. În plus, anul acesta e indicat ca luciul să iasă și în afara pleoapei mobile în serile festive.

Ochii, creionați cât mai grafic și îndrăzneț

Machiajul nude va ascunde toate defectele, însă în același timp, fiind atât de delicat, nimeni nu îl va observa pe fața dumneavoastră. În acest sens, în timpul zilei trebuie să vă înarmați cu fond de ten și cu o pudră cu textură ușoară, adăugați puțin fard de obraz și aplicați un rimel negru pe gene. Așadar, rețineți că spre deosebire de anul trecut, în 2017 accentele negre vor lua locul tipului de make-up smokey eye. Seara sau în zilele festive e momentul să vă lăsați imaginația să zboare și să optați pentru un machiaj al ochilor cât mai grafic, cât mai îndrăzneț!

Buze în nuanțele mate preferate

S-a terminat și epoca machiajelor glossy pentru buze, cel puțin pentru moment. Buzele mate, colorate în orice nuanță preferați, sunt cel mai hot trend al anului! Machiajul nude promovează rujuri în nuanțe închise și intense: de la ciocolata neagră până la culoarea marsala, atât de populară în acest sezon. În cazul în care optați pentru culorile închise e bine totuși să știți că acestea sunt foarte sensibile la defecte. De aceea e indicat ca sub nuanța de bază să aplicați un produs fixativ și să trasați un contur fin al buzelor, care au fost hidratate în prealabil. Odată respectate aceste reguli, look-ul de zi este gata.

Rozul-pal a fost mereu potrivit pentru primăvară-vară. Anul acesta se impune să purtați cât mai des pe buze această nuanță, pentru un look seducător

Accentul cade pe pielea fără bronz

Un ten cu puțin machiaj e întotdeauna secretul unui look proaspăt, fresh, ideal pentru primăvară-vară! Doar că în 2017 accentul cade mai degrabă pe pielea impecabilă, fără imperfecțiuni, fără bronz, doar cu strălucire naturală și poate o atingere delicată de blush. Dacă trebuie să participați la un eveniment important, experimentați toate culorile dumneavoastră preferate! Nimic nu este greșit atât timp cât simțiți că acel make-up vă reprezintă într-un fel sau altul.