Main menu

header

615 4 1de Cătălina Tăgârță

Vă pregătiți pentru o întâlnire sau un eveniment important și nu știți pentru ce tip de manichiură să optați? Dacă vreți să lăsați o impresie bună, dar în același timp să uimiți, puteți alege unghiile... vitraliu. Așa cum le spune și denumirea, acestea sunt inspirate de modelele de tip mozaic și de ferestrele vitraliu realizate din bucăți de sticlă colorată.

Stilul original, realizat într-o combinație infinită de culori și de modele

Stilul vitraliu este unul interesant și original, putând fi realizat într-o combinație infinită de culori și modele. Totuși, dacă nu vă pricepeți la manichiură, ar fi bine să apelați la o specialistă în domeniu. Liniile fine care trebuie trasate și formele geometrice minuscule care urmează să fie realizate pe unghii necesită o atenție sporită. De asemenea, fiecare formă trebuie colorată apoi individual într-o altă nuanță, ceea ce nu este deloc simplu dacă nu stați bine cu timpul și, mai ales, cu răbdarea.

Puteţi apela la şabloane

Acest tip de manichiură e cu atât mai îndrăgit și apreciat datorită faptului că nu este ușor de obținut. Însă vestea bună e că pe piață au apărut deja șabloane care vă permit să realizați mai rapid o astfel de manichiură complicată în cazul în care nu vreți să vă lăsați răsfățată, pe mâna unui profesionist.

Dacă aveți unghiile făcute cu gel sau acryl, modelele tip vitraliu se vor vedea și mai bine. În plus, vă veți bucura mai mult timp de modelul complicat de desen, comparativ cu situația în care optați pentru oja clasică