Main menu

header

617 4 1de Gabriela Militaru

Unele aparate folosite pentru curățarea și îngrijirea tenului au dezavantajul de a irita pielea feței. De aceea, multe dintre femei evită să le folosească. Acum însă, există o nouă invenție în materie de procedee antiîmbătrânire: aparatul Foreo Luna, care este delicat cu pielea feței.

Impulsurile sunt transmise în epidermă

Comercializat de faimoasa companie suedeză de produse de înfrumusețare Foreo, Luna poate deveni cel mai bun prieten al femeilor care doresc să-și păstreze suplețea pielii și să se și răsfețe în același timp. Pe numele său complet LUNA™ 2, device-ul este un aparat rezistent la apă, care curăță în profunzime și ajută la stoparea procesului de îmbătrânire a pielii prin netezirea liniilor și ridurilor feței. Tenul devine radiant, ferm și cu un aspect mult mai tânăr. Micuțul mecanism funcționează pe bază de pulsații T-Sonic. Prin masarea ușoară pe suprafața pielii, impulsurile transdermale sunt transmise în epidermă, acestea influențând structura şi aspectul tenului. De asemenea, pielea devine mai elastică și mai permisivă în ceea ce privește absorbția produselor de îngrijire.

Dă senzația unui masaj facial plăcut

Suprafaţa de silicon nonporos este foarte igienică, eficientă şi delicată. Testele dermatologice au arătat că dispozitivul este cu 35% mai igienic decât aparatele obișnuite pentru curățarea tenului. Porii siliconați nu zgârie pielea, ba dimpotrivă, dau senzația unui masaj facial plăcut. În plus, peria nu necesită a fi schimbată sau dezinfectată. Peria siliconată pentru curățarea feței este disponibilă în patru variante: pentru ten foarte sensibil, ten normal, ten gras și ten mixt.