Main menu

header

618 5 4de Gabriela Militaru

Atunci când cumpărați un produs destinat ritualului cosmetic cotidian aveți posibilitatea de a achiziționa device-uri specializate pentru fiecare zonă a corpului, sau, pentru economie de bani și de spațiu, puteți lua un produs care să aibă grijă de toate zonele cu probleme. În acest sens, un dispozitiv de lifting cu radiofrecvență este aparatul bun la toate.

Aparat multifuncțional

Site-urile de promovare a produselor de întreținere comercializează o gamă largă de aparate care funcționează pe bază de radiofrecvență și astfel de aparate pot fi comandate on-line și în România. Un astfel de device este ușor de utilizat și are avantajul de a putea acționa atât asupra feței, cât și asupra pielii de pe brațe, abdomen și picioare. Printre beneficiile lui se numără activarea colagenului din celule și, prin urmare, creșterea elasticității pielii, dar și îndepărtarea ridurilor supărătoare din zona gâtului. Cu un astfel de aparat se poate acționa perfect și asupra pielii de pe abdomen, în special în cazul femeilor care au născut și sunt nemulțumite de felul în care arată. De asemenea, aspectul de piele lăsată de la nivelul brațelor și picioarelor poate fi redus semnificativ.

Folosire în siguranță

Dispozitivul de lifting cu radiofrecvență funcționează pe bază de energie electromagnetică, având efecte deosebite asupra procesului de întinerire a dermei. În felul acesta, printr-un mecanism nonintruziv, care nu folosește substanțe alergice și nu cauzează durere, pielea își poate recăpăta suplețea. În plus, la o folosire îndelungată, efectul de întinerire se menține mai mult timp. Dispozitivul are aspectul unui aparat de ras electric și se încarcă pe același principiu, la priză. La folosire, aparatul produce un efect termic care îmbunătățește circulația sângelui și radiofrecvență cu rol important în înlesnirea procesului de penetrare a produselor de îngrijire. În acest fel, orice produs cosmetic folosit va avea un grad de absorbție mult îmbunătățit și, prin urmare, își va face efectul asupra pielii, care va avea un aspect mai tânăr.