Main menu

header

621 4 4de Gabriela Militaru

Dacă v-ați săturat să consumați jumătate din cutiuța cu fard sau cu pudră din cauza burețelului pentru machiaj care obișnuiește să absoarbă prea mult produs la cea mai mică atingere, este cazul să vă reorientați către o găselniță a industriei cosmetice. Aplicatorul SiliSponge a fost creat special pentru a colecta o cantitate suficientă de machiaj fără să împrăștie în jur pudra sau fardul.

Perfect pentru toate tipurile de ten

SiliSponge este, așa cum indică și numele său, un aplicator din silicon. Noua ustensilă de machiaj a fost scoasă pe piață de brandul de produse de înfrumusețare Molly Cosmetics, din Hong Kong. Dacă treceți peste faptul că SiliSponge seamănă destul de mult cu un implant mamar, veți avea ocazia să vă bucurați de o invenție pe cât de interesantă, pe atât de utilă. De ce? În primul rând, SiliSponge este prevăzut cu o suprafață neporoasă realizată din silicon încapsulat într-un material extrem de flexibil, numit poliuretan termoplastic, un tip special de plastic rezistent la ulei și la grăsime. Rezistența sa îl face deci perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele predispuse la surplus de sebum.

Are o rezistență crescută la folosire

621 4 5Datorită compoziției compacte și netede, aplicatorul nu se va îmbiba cu fard sau cu fond de ten. Apoi, grație texturii sale fine, alicatorul se spală foarte ușor cu săpun obișnuit și apă călduță, fără ca resturi de machiaj sau de impurități să rămână pe suprafața sa. La fel de interesant este și că, folosind SiliSponge, machiajul va avea o aderență mai mare asupra pielii și va rămâne intact pe ten o perioadă mai mare. SiliSponge poate fi refolosit de nenumărate ori, având o rezistență crescută la utilizare. Este recomandat ca aplicatorul să fie înlocuit doar atunci când suprafața sa începe să prezinte semne vizibile de uzură.